6 років Webakula!

02.12.2014

6 лет Webakula

Так, компанія стала старшою на рік, а значить – досвідченішою та прогресивнішою! Тим, хто ставився скептично до цього твердження, пропонуємо ознайомитися з коротким рапортом про наші професійні досягнення за минулий 251 трудодень. Повірили нам на слово? Чудово! Можете відразу приступати до перегляду невеликого фотозвіту зі святкування Дня народження компанії Webakula.

Наші здобутки за минулий рік

  1. Ми викотили бета-версію своєї системи управління веб-сайтом і назвали її - Angry CMS. Назва частково народилася за аналогією із «сердитим» прізвищем головного розробника студійного движка. На базі нашої ЦМС ми вже створили кілька успішних, функціональних ресурсів. Angry CMS от студии Webakula
  2. З кожним новим проектом ми вдосконалюємо свої навички веб-розробки, і було б грішно не випробувати свіжі тренди і під час власного сайту. Оновлений ресурс тепер може похвалитися великим яскравим слайдером з hover-ефектами, мінімалістичним та лаконічним дизайном, а також надзручною навігацією. Принаймні ми нашим дітищем задоволені :)
  3. Оновлення сайту спричинило і реорганізацію статей нашого блогу в 4 постійні тематичні рубрики, а також зміну нашого контент-плану для соціальних мереж. Ми прагнемо цікаво та просто розповідати нашим клієнтам (потенційним та постійним) принципи роботи студії, бути для них корисними, а також знайомити їх з актуальними та ефективними прийомами інтернет-маркетингу.
  4. У нашому штаті прибуло – нові співробітники радують великим потенціалом та величезним ентузіазмом.
  5. За цей рік ми провели 150 безкоштовних аудитів сайтів, і тепер можемо робити їх із заплющеними очима ;)
  6. Реклама в інтернеті цікава тим, що в ній немає готових рішень. Минулий рік виявився врожайним на складні, а тому цікаві проекти, в яких ми використали ефективні комбінації інструментів інтернет-маркетингу для досягнення максимально успішного результату. Ми постійно вдосконалюємо наші навички у всіх видах реклами – чи то націлення в соціальних мережах, чи контекстна реклама, e-mail марекетинг чи ремаркетинг, ми досліджуємо ринок, вишукуємо, видивляємося та тестуємо нові фішки інтернет-реклами, щоб згодом пропонувати нашим клієнтам унікальні рішення для швидкого досягнення бажаних результатів.
  7. SEO-кейси за 6-ий рік існування студії також радували своєю багато- та своєрідністю. Наприклад, як ніколи раніше, зросла кількість проектів складної технічної тематики. Наші оптимізатори загартовували свій характер, приручаючи Яндекс.Каталог, пробуючи неймовірні трюки просування ресурсів з трафіку та тестуючи нові хитрощі з виведення у ТОП молодих та навіть свіжостворених майданчиків.

Святкування 6 років від дня заснування компанії Webakula

Урочистість розпочалася зняттям старих плакатів зі стін офісу. Оновлений інтер'єр, особливо у холодні сірі дні, надихає нас яскравими фарбами та написами з професійним гумором.

Празднование 6 лет со дня основания компании Webakula

Після вкороченого робочого дня розпочалося безпосередньо святкування – текіла-бум, шашлик-машлик, дженга та інші веселощі :)

Наш локальный прикол - поймут только посвященные

На корпоративі ми підтримали рекламну акцію наших клієнтів та сфотографувалися із препаратом їхнього виробництва – настоянкою Угрін.

Три богатыря - дизайнер Андрей, менеджеры Станислав и Валерий

Программист Сергей и его любимый офисный питомец - php слон

Клуб по интересам верстальщика Дмитрия и программиста Сергея

Ми добре відзначили, відпочили, повеселилися і тепер співробітники Webakula готові з новими силами пірнути у вир веб-технологій.

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019