Гострі відчуття та гарячі дискусії – акули в байдарках

19.08.2013
Острые ощущения и жаркие дискуссии – акулы в байдарках

Ось він – фотозвіт із нашого літнього корпоративу! Для більшості акул цей заплив був дебютним, не обійшлося і без екстриму, але всі залишилися цілими і неушкодженими.

Ми довго вирішували, в якому форматі провести традиційний літній спільний відпочинок і на середину серпня намітили-таки сплав на байдарках Сіверським Дінцем. Екстрім починався з самого ранку, адже нам потрібно було змусити себе прокинутися о 5-й, щоб доїхати до обумовленої точки складання. І це у суботу! Зізнаємося чесно: запізнілі були, але ми нікому не розкриємо їхніх особистостей.

Собираем байдарку

До місця запливу ми дісталися рано-вранці. Свіжа та вітряна погода не віщувала активного сонця, але за типовою засмагою байдарочників з червоними «рукавами» та білими «рукавичками» тепер можна дізнатися і колектив Webakula. Активний відпочинок на природі розпочався з акробатичного елемента у виконанні віце-президента Станіслава. Швидше за все, рондат був спеціально прорахований їм так, щоб шорти під час виконання кульбіту елегантно порвалися, оскільки він завзято взяв із собою змінний одяг.

Скільки потрібно розробників, дизайнерів та менеджерів, щоб зібрати байдарку? Дивимося, підраховуємо, робимо висновки.

Продолжаем собирать байдарку

Звичайно, не обійшлося і без звичного для всіх розробників «милиці»: деталь байдарки, що бракує, довелося замінити звичайною гілкою.

Тот самый костыль

Дівчата приготували бутерброди швидше, ніж чоловіча частина колективу, зібрала байдарки, але ми знайшли, чим зайнятися.

Улыбаемся и машем

Кожен поважаючий себе співробітник Webakula вважав своїм обов'язком перед початком сплаву не лише примірятись до весла, але й зробити з ним фото на згадку.

Фирменное фото с веслом

А ось і те саме, легендарне біле та чорне SEO: Ольга та Вадим уже виглядають конкурентів, щоб дати їм належну відсіч… веслом.

Белое и черное SEO

Хлопці не дарма такі радісні на фото, мабуть, вони вже тоді передчували перемогу, саме ця команда фінішувала першою.

Самые шустрые гребцы

Пропливлися ми знатно: встигли й помилуватися білі лілії, і з місцевою фауною познайомитися, і навіть наздогнати вплав залишений випадково без нагляду човен. Беглянку мало не затопило, але в результаті все обійшлося. Стрес знімали на березі під час смачного та ситного обіду з каші, шашлику та овочів. Ми розкинули кілька партійок у дурня, пограли з фрісбі і поспішили до кінцевого пункту нашого міні-сплаву.

Небольшой перерыв для фото на память

Після всього побаченого, зробленого та пережитого у водах Сіверського Дінця, нам все ще не вистачало екстриму, тому ми періодично споруджували з байдарок своєрідний варіант тримарану. Нам навіть удалося сміху заради прогресу пару метрів у тандемі з двох байдарок, ось що означає командна робота.

Довольные байдарочники

Закінчилося все дуже романтично, під м'яким світлом сонця, що заходить, ми дружно плювали кавуновими кісточками в набридливих комарів.

Живописный закат

На зворотному шляху до Харкова між нашими розробниками розгорілася епохальна, півторагодинна суперечка. Обговорення спорту та правильного харчування плавно повернуло у русло вічної теми боротьби з лінню. Чи вдалося переконати спортсменці, активістці та просто красуні Ксю нашого програміста Сергія зайнятися спортом, покаже лише час.

Легка крепатура, позитивні емоції та безцінний, не напрацьований, але вже чітко намічений навик веслування – сміливо можемо сказати, що за всіма параметрами відпочинок вдався! Хоч і не кожному сплав здався легкою витівкою, зате точно всім він припав до смаку. Та хіба могло бути інакше? Адже ми акули.

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019