Конференція з просування бізнесу в Інтернеті

23.09.2010
Фото с И. Ашмановым 21 вересня у столиці України - Києві пройшла довгоочікувана конференція ipromo.com.ua, гаслом якої було "Ми просуваємо Ваш бізнес, а не Ваш сайт". Але найголовніше, що організаторами конференції стала відома компанія "Ашманов та Партнери", яка має багатий досвід просування інтернет ресурсів у рунеті. Саме організатор заходу і вплинув на наше рішення стати слухачами доповідей щодо просування та розкрутки сайтів, обміну досвідом SEO-фахівців. Незважаючи на досить ємну програму конференції, велика кількість доповідей, що потребують граничної уваги та зосередження, загалом конференція пройшла легко, дуже нам сподобалася, і з'явилося велике бажання відвідати майбутню конференцію у Москві.
Ipromo - с Игорем Ашмановым Ipromo – з Ігорем Ашмановим Круглый стол Круглий стіл
Общение Учасники круглого столу у процесі спілкування На фуршете - с Константином Шурыгиным (Ашманов и Партнеры) На фуршеті - з Костянтином Шуригіним (Ашманов та партнери)
Хотілося б особливо відзначити деякі доповіді, які здалися найбільш практичними та сподобалися також за манерою викладу:
  • Костянтин Шуригін (заступник комерційного директора, Ашманов та Партнери) "Псевдопросування: трюки та хитрощі";
  • Олександр Федотов (Ашманов та Партнери) "Post click marketing: підвищуємо конверсію на поточному трафіку";
  • Роман Вілявін (заступник директора з просування сайтів у західному сегменті, Promodo) "Проведення бюджетних брендингових кампаній в Інтернеті";
  • Мурад Рогожников (Ideal) "З чого складається конверсія, чи що на сайті продає?"
Окремо хотілося б висловити велике спасибі Костянтину Шуригіну за його розгорнуті відповіді на запитання в кулуарах щодо просування сайтів : особливості імпорту RSS, особливості просування сайту в Rambler, просування сайтів Yandex, просування сайтів у Рунеті.

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019