Нам 2 роки!

23.11.2010

ВебАкуле 2 года У п'ятницю, 19 листопада, студія ВебАкула відсвяткувала своє дворіччя. Напередодні перед співробітниками компанії постало питання, де можна весело та оригінально провести свято. Усі одноголосно вирішили виключити довгі та нудні застілля, та провести час активно, у захоплюючій грі та приємній атмосфері. Цікаві, веселі бесіди супроводжувалися гарним та смачним фуршетом, а гра в боулінг стала для нас чудовим відпочинком та розвагою. Незважаючи на те, що багато хто грав уперше, всі показали відмінні результати і залишилися задоволені:

Наталія (менеджер) : «Ура! Здійснилося! Нам виповнилося 2 роки! Свято вдалось. Усім було весело, особливо під час гри у боулінг. Більшість співробітників грали вперше, тож емоції переповнювали. Я думаю, що цей день запам'ятається всім нам надовго».

Марина (дизайнер) : «Багато вперше грали в боулінг. Але це не завадило одержати масу задоволення від гри».

Євген (дизайнер) : «У п'ятницю був корпоратив. Було дуже весело".

Олександр (програміст) : «Дуже цікавий вечір. Було здорово та весело. Мені сподобалося".

Інна (верстальник) : «Фірмі було 2 роки. Було цікаво, смачно та весело».

Ілля (програміст) : «Вечірнє освітлення жахливе. Під тьмяним, червоним, неприємним світлом нічого не видно».

Ольга (seo-фахівець) : «Веселий, приємний вечір. Відмінно відпочила та отримала незабутні враження».

Вадим (seo-фахівець) : «Корпоративка на честь 2-х літнього ювілею вдалася. Відмінне застілля, дивовижний торт з логотипом «ВебАкула», багато спілкування та просто позитивних емоцій. Однак ще був і боулінг… Кому, як не IT-шнику катати кулі та збивати кеглі, щоб зайвий раз дати навантаження на руки, які цілими днями працюють із клавіатурою! Загалом, повеселилися і тепер чекаємо на Новий рік…»

Анна (директор) : «Ми ще раз підтвердили, що ВебАкула – одна команда, яка вміє не лише працювати злагоджено, а ще й весело відпочивати».

Ділимося нашим фотозвітом:

Корпоратив Підключення до "master-mind" dsc_06882 Торт
ВебАкула Ми Женский коллектив ВебАкулы Жіноча збірна

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019