Перезавантаження 4.0

14.12.2017

Пропонуємо повний редизайн нашого сайту – «Редизайн 4.0». Абсолютно кожен спеціаліст студії брав участь у цьому повному перезавантаженні, роблячи його зручнішим та зрозумілішим для наших клієнтів.

Ми змінили все, від початку і до кінця, наполегливо і без перерв, ми працювали над власним проектом і при цьому продовжували вирішувати завдання наших клієнтів.
1,5 місяці пролетіли як одну мить і тепер ми готові представити вам наше нове бачення веб-розробки. Яскравий, презентабельний та зручний. Завдяки йому ви можете уявити, як саме ми працюємо – з повною віддачею та максимальним результатом для наших клієнтів.

Що змінилося?

Враховуючи весь накопичений досвід розробки якісних проектів, ми повністю змінили наш сайт, переосмисливши не просто інтерфейс, а сам сайт як продукт, зробивши його зрозумілішим, простішим та зручнішим.

#DEVELOPMENT

Обійшлися без милиць. Основне – сучасний framework, за допомогою якого можна вирішити практично будь-яке завдання web-розробки. Зручність адміністрування проекту, конструктор посадкових сторінок, просте управління медіаконтентом та широкі можливості для SEO-оптимізації. Гнучкі технології оптимізації швидкості завантаження сторінок.

#MARKETING

Зробивши юзабіліті-аналіз нашого сайту, ми впровадили різні плюшки для відвідувачів, наголосивши на візуалізації контенту - докладні сторінки послуг, маркетингові пастки для захоплення уваги відвідувача, прикольні Call to action, блог з автозавантаженням для любителів почитати про нововведення світу web.

#DESIGN

Ми завжди стежимо за останніми тенденціями у веб-дизайні, тому ми запилили трендовий дизайн і собі чистий, зрозумілий та мінімалістичний дизайн, який покликаний зосередити увагу відвідувачів на конкретній послузі, а не на технічних нововведеннях сайту. Відеофони та типографіка в основі дизайну – великі заголовки, обструкція та інші оригінальні «експерименти» з текстом.

Чим нововведення корисні для вас?

Тепер знайти потрібну інформацію стало ще зручнішим, інтерфейс сайту став чистим, з орієнтацією на контент. Для кожної послуги створені свої «лендінги», онлайн-презентації, де у подробицях розписані процеси створення сайтів , візиток, інтернет-магазинів .

Сам сайт набув динаміки завдяки відео-фонам, а правильно підібрані шрифти не дозволяють текстам і написам загубитися. Ми навмисно надали перевагу величезному меню та великим шрифтам, щоб показати значущість наших послуг для вашого бізнесу. Погодьтеся, так інформація сприймається краще!

Те саме ми робимо і для наших клієнтів. Розкажіть нам про нього, щоб запланувати ваш проект . Ми не використовуємо шаблони, і вся розробка завжди ведеться з нуля лише з урахуванням вашого бачення власного бізнесу та вимог вашої аудиторії. До того ж всі тренди ми використовуємо, коли вони «на хвилі», а не тоді, коли інтерес до них пройшов. Ви можете переконатись у цьому завдяки нашому новому сайту!

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019