Практика у Webakula або як навчитися за 3 тижні створювати дизайн сайту

15.07.2011

Останні три тижні у студії Webakula проходила практику
Марія Зуєва Марія Зуєва, студентка другого курсу Луганського державного інституту культури та мистецтв, спеціальність – Художньо-комп'ютерна графіка.

Марія поділилася своїми враженнями про час, проведений у нашій компанії:

Я вирішила, що хочу спробувати свої сили в веб-дизайні, т.к. раніше у цій галузі графіки я не працювала. Однак на цьому поставлене мною завдання не обмежувалося – я вирішила проходити практику у Харкові. І ось…

Коли я вперше прийшла в офіс фірми WebAkula, то була приємно вражена світлим, теплим і затишним інтер'єром, не позбавленим елементів суворої дипломатичності. Я озирнулася на всі боки і сказала собі: «Так-так-так! Я хочу проходити практику саме тут!

У колективі компанії панує дух доброзичливості та взаємоповаги. Дуже сподобалося і трохи здивувало, що в офісі я не чула звернення на ім'я по батькові, що зазвичай надає спілкуванню зайвий, на мій погляд, офіціоз.

Проходячи практику, я в основному працювала і спілкувалася з менеджером Наталією, дизайнером Ольгою та директором Ганною. Ці люди й допомогли мені розібратися як із пристроєм самої фірми, так і із завданнями, які я виконувала.

Дизайнерка Ольга мені відразу дуже сподобалася. Креативна людина, що розуміє, любить свою роботу. Створення веб-сайтів не така вже й проста справа. Але набагато складніше створювати, як це робить компанія «WebAkula», грамотні, зручні та красиві сайти.

Спілкуючись з Ольгою протягом трьох тижнів своєї практики, я зрозуміла, що вона дійсно чудово розуміється на питаннях дизайну веб-сайтів, не втрачаючи можливості удосконалюватися. Вона завжди стежить за новинами, читає книги з кольорознавства, композиції, друкарні.

Коли я прийшла у фірму, я ще не розуміла і не знала, що таке веб-дизайн. Коли мені дали перше завдання – зробити дизайн головної сторінки жіночого веб-сайту – я була трохи налякана, що я не впораюся із завданням.

Перший варіант дизайну сайту , на мою думку, жахливий. Ви також можете на нього подивитися:

Створення дизайну сайту до практики

Ольга, побачивши мою роботу, повідомила мені про це дуже коректно, одразу показуючи та підказуючи, як і що краще виправити, чому й навіщо, у чому мої помилки та як їх виключити з подальших робіт. Мені дуже сподобалося її ставлення до моєї роботи, невимушене зі мною спілкування, чіткість побудови мови та м'яка, ненав'язлива критика.

З такими людьми дуже приємно працювати, у них приємно вчитися та переймати досвід. Разом ми змогли зробити з мого спочатку жахливого сайту цілком приємний і зручний варіант, колірне рішення якого підходило як за темою, так і з легкістю читання, не відволікаючи від інформативного наповнення сайту.

Ось результат, якого я досягла до закінчення практики:

Створення дизайну сайту після практики

Я отримала величезне задоволення від своєї літньої практики!

Хочеться побажати компанії «WebAkula» подальшого процвітання, успіхів, творчого потенціалу (і звичайно ж невичерпного потоку клієнтів). Також хочу подякувати за доброзичливе ставлення, приємну робочу атмосферу, знання, досвід, переданий мені, та позитивні емоції, які я отримала від роботи та спілкування з Вами!»

Пропонуємо вам коментар керівника практики від студії Webakula, Красникової Ольги:

«Марія під час практики проявила себе як здібна, освічена студентка, яка має гарні технічні знання графічних редакторів.

Дизайн поліграфічної продукції дався нашій практикантці легше, ніж веб, але, прислухаючись до моїх рекомендацій щодо структури, кольору, друкарні сайту, Марія отримала непогану роботу. Ну а якщо зробити поправку на те, що вона вперше розробляла дизайн сайту, то взагалі її роботу можна оцінити дуже високо.

Я бажаю Марії успіхів у навчанні та знайти цікаву роботу!»

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019