Протокол святкування першої п'ятирічки Webakula

19.11.2013

Протокол празднования первой пятилетки Webakula

Святкування першого ювілею Webakula суцільно складалося з ребусів та приємних сюрпризів. Почалося все радянськими агітаційними плакатами з видозміненими гаслами про веб на стінах офісу, а закінчилося – футбольною ейфорією та переможними танцями.

Першою веселою несподіванкою на самому початку півробочого дня стало посвята кожного співробітника у піонери нашим директором Анною. На загальну думку, краватка найбільше йде Олексію, напевно, тому, що вона носила її з шаною та гордістю, адже «піонер – усім хлопцям приклад!»

Пионер Алексей - всем ребятам пример

Далі за розкладом: урочиста лінійка, мозковий штурм і вручення грамот доблесним і відважним трудівникам компанії під акомпанемент групи Queen, так вже збіглося :) Нагородження вийшло по-радянському душевним і надихаючим на нові веб-подвиги.

Найяскравіша палітра позитивних емоцій зображена, мабуть, на обличчях нашого менеджера Валерія, програміста Сергія та найпозитивнішого дизайнера у світі – Анни.

Директор Анна и менеджер Валерий

Приголомшеного раптовою нагородою Валерія здивувало, що його грамота котирується на міжнародному рівні.

Директор Анна и программист Сергей

Сором'язливий, але задоволений Сергій.

Директор Анна и дизайнер Аня

Неповторний азартний погляд.

Марно намагалися ми «розколоти» менеджерів під час лінійки і дізнатися, де ж продовжаться святкові посиденьки. Навіть «співробітник НКВС» Ольга не спромоглася випитати в них секретної інформації подальшого плану дій. Розгадка виявилася простою та дуже приємною – ми навідалися в боулінг. Для багатьох із нас це був дебютний похід, але не біда, як то кажуть: «Не вмієш – навчимо! Не захочеш – змусимо!» Навіть новачки вибивали страйки, ось що означає товариство та єдність.

Сотрудники Webakula в боулинге

На цьому таємничість урочистого дня не закінчилася, ми мали дізнатися ще один секрет: куди ми підемо підкріпитися після активної частини заходу. Свято шлунка ми вирушили справляти до ресторану-пивоварні.

Сережа, Оля, Валера и Анна
Валера, Оля и Ксю
Вадим и Аня

Останньою загадкою дня був футбольний матч між Україною та Францією, а точніше його результат. Ми хворіли, переживали, нервували, кричали, підказували гравцям напрям пасів, намагалися щосили і… Ви знаєте результат ;)

Довольная победой украинской сборной по футболу Оля
Алексей и дым от электронной сигареты

Символічно, що святкування затяглося опівночі, адже Webakula народилася саме 16 листопада. Перевиконати план веселощів вдалося не всім пролетаріям Інтернету, але п'ятірка (черговий символ) найстійкіших «акул» встигла розім'яти «плавники» і «втрясти» ситні страви в шлунку під час танців і танців. Правду кажучи, навіть до перемоги нашої збірної з футболу ми поставилися філософськи символічно і зарядилися позитивними емоціями та бойовим настроєм ще як мінімум на рік. Даєш другу п'ятирічку за 4 роки!

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019