Трохи про Євро 2012, що пройшло

10.07.2012
Euro2012

Сьогодні наш менеджер кинув картинку, на якій був величезний бігборд із написом « Дякуємо, Харків! Holland ». Відразу згадалися ці радісні, сповнені святкової метушні дні, коли виникало відчуття, що в місті більше іноземців, ніж самих харків'ян. Тому мені захотілося згадати краще за ті дні і написати про них.

Спочатку було, як кажуть, слово. Тобто коли оголосили, що Євро2012 проходитиме в Україні та Польщі. З того часу всіх нас періодично відвідувала думка: «А що ж буде?». І погані передчуття були, і добрі, звісно. Але з надією на краще ми чекали на це футбольне свято життя, яке наближалося, наближалося…

І настав. І ось, на площі величезна фан-зона , скрізь транслюють футбол , а містом натовпами ходять строкаті іноземці. І ніякого занепокоєння! Все місто переповнене радісно помаранчевим, а періодично – білим, зеленим, червоним та іншими квітами. І харків'яни не відстають, переодягаються! Скільки бачила помаранчевих та білих уболівальників, які говорять російською (помаранчевих, звичайно, більше). А їхні костюми! Це ж треба було таке вигадати! Фраки, пачки, помаранчевий дід Мороз і навіть людина-павук!

Euro2012

А потім усі поїхали. І стало якось порожньо на вулицях і трохи сумно. Що запам'яталося? Веселі різнокольорові люди, різномасні прапори, голландські паради з Пушкінської та футбол, футбол, футбол… З посмішкою розглядаємо свої та чужі фотографії у соціальних мережах та на сайтах, де зображено українців упереміш з іноземцями. Головне, що і нам, і їм сподобалося, що бігборди навіть викупили!

То чому б не згадувати ще? Наперед, на зустріч позитивним емоціям!

Euro2012Euro2012Euro2012

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019