Веб, працю, травень чи перша п'ятирічка Webakula

13.11.2013
Веб, труд, май или первая пятилетка Webakula

Наша спілка непорушна і тому компанія Webakula святкує свій дебютний ювілей. Ми ударно працювали на благо Інтернету та підготували барвистий та цікавий звіт про виконання першого п'ятирічного плану з традиційним приємним сюрпризом для наших клієнтів.

Ми народжені, щоб казку зробити буллю, тому під час робочу орою і вночі, підвищуємо ефективність і якість праці кожному робочому місці, прагнучи наздогнати і перегнати конкурентів. Девіз трудового колективу Webakula: працювати – з радістю, і з роботи – з гордістю.

А ти привітав WebАкулу з першим ювілеєм?

Найгуманніший суддя у світі – наш seo-оптимізатор Ольга

Наші цілі зрозумілі, завдання визначені, не будемо довго розголошувати, і перейдемо до обіцяного сюрпризу. Товариші, всі, хто привітає нас із успішним завершенням першої п'ятирічки, гарантовано отримають подарунковий сертифікат зі знижкою 5% на будь-яку послугу.

Від кожного з його здібностей, кожному з праці. Автор найщирішого побажання виграє почесний приз – подарунковий сертифікат зі знижкою 20% на будь-яку послугу. Переможця 20 листопада визначить найгуманніший суддя у світі – наш seo-оптимізатор Ольга.

Не чекай, щоб добрий дядько зробив за тебе.

Вмій «акул» привітати, різну працю люблячи.

Нам є, що розповісти про п'ятирічку якості та наші трудові перемоги. Переконайтеся самі та не забудьте привітати нас.

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019