Webakula 7 років!

20.11.2015

соntact_1

У нас чудова подія – Webakula відзначила своє семиріччя!

З величезною радістю ділимося з Вами нашими успіхами за минулий рік!

До вашої уваги 7 основних досягнень за 7-й рік роботи студії)))

Тільки новітні технології! Запущено нову версію Angry CMS 2.0:

  • висока стійкість до відмов при великих навантаженнях;
  • адмінка: зручна, проста і, до того ж, адаптивна;
  • SEO оптимізація стала набагато простішою завдяки багатому вбудованому інструментарію.

Набираємо обертів! Завдяки зусиллям нашої команди запущено понад 50 найрізноманітніших інтернет-проектів. Всі вони мають яскравий європейський дизайн, заряджені безліччю привабливих ефектів, ну і звичайно ж є адаптивними ;)

Не тільки слова! Всі наші фахівці підтвердили свою високу кваліфікацію та отримали сертифікати фахівців з Google Adwords та Analytics.

Брендінг на повну! Ми провели брендингову кампанію для популяризації продукції одного з лідерів фармацевтичної сфери – охоплення аудиторії склало 4 500 000 користувачів.

Чи не SEO єдиним! 90% наших клієнтів знають і використовують такі канали просування як контекстна реклама, банерна реклама, ремаркетинг, реклама в соцмережах та інше.

Більше креативу! Колектив поповнився новими креативними фахівцями, студійні обміни досвідом стали щотижневими. Тепер у нас ще більше нових ідей та можливостей.

Несемо знання у маси! За минулий рік ми підготували 250 статей, кожен матеріал перевірено нами на практиці, а в ефективності запропонованих рішень вже переконалися багато наших читачів!

Наш веселий, акуля фотозвіт!!

IMG_3087

Спочатку наш бравий колектив опинився в "Ізоляції" - кожна команда потрапила до певної квест-кімнати і мала вибратися з неї.

IMG_0575

Команда під проводом Станіслава просто не помітила жодних перешкод у кімнаті "Гараж" і прийшла на фініш першими, практично побивши рекордний час цієї кімнати!

IMG_0582

"В'язні" виявилися іншими, втекти з "Тюрма" виявилося не так уже й просто.

IMG_0587

Розробники не вибралися з кімнати за відведену годину, оскільки кімната була забагована і на багфікси знадобилося б 40 годин!

serega

Натомість ми стали рідкісними відвідувачами, які змогли винести трофей із квестової кімнати. Далі наш квест продовжився на природі.

IMG_3102

IMG_3121

IMG_3147

Яка нині природа без високих технологій.

jenga

З нами була вже улюблена гра - Jenga. Далі трохи селфі від нас.

IMG_3 IMG_3088

Який день народження без фірмового тортика :)

IMG_3218

З.И. Наші менеджери настільки суворі, що... додумайте самі;)

ezgif.com-resize

    Останнє в нашому блозі

    Інтернет маркетинг
    04.11.2019