Заплив у новому стилі, або ребрендинг компанії Webakula

31.05.2012

Заплыв Акулы в новом стиле Пройшло майже чотири роки з дня заснування компанії. Ми розвиваємося, змінюємо формат, постійно вдосконалюємося, з кожним разом наші сайти стають кращими.

Настав час змінитись і нам. З величезним задоволенням ми пропонуємо вам новий логотип нашої компанії.

Заплыв Акулы в новом стиле Звичайно, наш оновлений плавець займає центральне місце у простій геометричній фігурі, яка вибрана нами як символ єдиного цілого. Коло - це захищеність, єднання і водночас різноманітність. Такі і ми – дружна команда, яка створює якісний дизайн і до всіх клієнтів ставиться з уважністю та розумінням.

Логотип має колірне рішення. Для нас найкращим кольором є бірюзовий, майже колір морської хвилі на блакитному узбережжі. Ми – акули, і почуваємось в інтернеті, як риби у воді.

Розробляючи основний логотип компанії, ми відокремили ще два напрями нашої компанії – айдентику (фірмовий стиль) та SEO (розкрутку чи просування сайтів).

заплыв Акулы в новом стиле - айдентика Працюючи далі з геометричними фігурами, народився логотип WebAкули для спрямування « айдентика ». Квадрат – символ стабільності, чесності, надійності. Будьте впевнені, що логотип, розроблений у студії, яка сповідує такі принципи, вже 50% успіху! Зелений колір також вибрано не випадково. Основні психологічні характеристики цього кольору – стабільність, і водночас прогрес, і навіть обов'язковість. Зелений діє заспокійливо і допомагає сконцентруватися.

Заплыв Акулы в новом стиле - seo Логотип seo -підрозділу – динамічний трикутник , символ зростання та постійного руху, адже цим і займаються наші seoшники. Помаранчевий колір - символ невичерпної енергії та сили, доброти, радості та бажання самовдосконалюватись.

Загалом наш новий стиль став суворішим, динамічнішим і, безумовно, сучаснішим. Графічний символ може відірватися від назви компанії та залишиться впізнаваним, навіть у дуже маленькому розмірі, у ч/б або кольорі.

У зв'язку з розробкою нового логотипу ми трохи оновили дизайн сайту (скажу вам по секрету, в студії йде розробка кардинально нового сайту, тільки тссс!). Найближчим часом ми збираємось оновити всю нашу поліграфію, сувенірну продукцію. Слідкуйте за нами, буде цікаво !

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019