Злом одного із серверів компанії Webakula зазнав невдачі

14.02.2012
server

Спроби кола осіб, а можливо і прямих конкурентів компанії Webakula, завдати шкоди існуючим сайтам компанії зазнала невдачі. За інформацією хостинг-провайдера компанії Webakula, були явні сліди спроб злому, внаслідок чого відкрився доступ до тестової частини одного із серверів, де розміщені сайти, доступ до яких можливий тільки для клієнтів компанії.

Нагадаємо – компанія Webakula входить до лідерів інтернет компаній з розробки та просування інтернет-сайтів у місті Харків.

Після отриманої інформації фахівцями нашої компанії були вжиті всі заходи для усунення можливої шкоди. Усі вже здані та робочі проекти компанії не постраждали. Загалом компанією Webakula за час існування створено 126 сайтів, з яких 9 іноземних проектів.

За допомогою серверного ПЗ, на вказаному сервері, як в іншому та на інших, щодня відбувається резервне копіювання файлів та баз даних, у разі даного сервера - це 76 клієнтських сайтів, тим самим ми надійно забезпечуємо наших клієнтів від подібних спроб злому та заволодіння чужою інформацією . Наша служба підтримки щоденно відстежує працездатність сервера, що максимально забезпечує безперебійну роботу наших клієнтів.

Для профілактики було відновлено всі резервні копії сайтів за останню добу, оновлено права доступу до ресурсів сервера. Для забезпечення максимально швидкого вирішення над проблемою працював весь колектив компанії – програмісти, менеджери, верстальники та SEO-фахівці.

В результаті проведених заходів проблему оперативно вирішили протягом однієї години.

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019