Час робити мобільну версію сайту!

10.06.2011

сайт на iphone За статистикою сервісу BigMir українських користувачів інтернету побільшало – тепер нас 19 мільйонів, порівняно з 12 мільйонами наприкінці 2010 року. Проглядаються сайти з різних пристроїв - починаючи від десктопних комп'ютерів і закінчуючи мобільними пристроями, наприклад як планшет ipad і звичайно ж телефонами iphone та іншими. А чи знаєте ви що далеко не кожен сайт буде добре виглядати на вашому iphone як і браузері вашого настільного комп'ютера?

Справа в тому, що мобільні пристрої мають відмінну від моніторів комп'ютерів дозвіл, і, у зв'язку з цим, вимагають відмінної верстки. До речі, наш власний досвід доводить, що якщо сайт зверстаний на мінімальну роздільну здатність 1024*768, то він коректно виглядатиме на iphone. Перевірте - зайдіть на наш сайт зі свого телефону, і ви в цьому переконаєтесь!

Отже, якщо серед ваших клієнтів є бізнесмени, які користуються мобільними пристроями для перегляду сайтів, то настав час подбати про мобільну версію вашого сайту. Та й взагалі, сайт компанії, що поважає себе, повинен коректно відображатися на будь-якому пристрої!

Користувачі мобільних пристроїв – додаткове джерело трафіку для вашого сайту. Це ще один канал, через який до вас прийде покупець. Вирішуйте самі, ігнорувати цей канал або використати у своїх цілях.

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019