Блог

Складаємо техзавдання для програміста. Як правильно?
Часто буває, що вже готовий сайт необхідно якось доопрацювати : додати калькулятор для розрахунку вартості онлайн, прикрутити парсер або аналізатор статистики. Не обов'язково має йтися про стандартні блоки. Це може бути і унікальний сервіс, що допомагає у виборі, розрахунку чи порівнянні. У будь-якому разі готові рішення тут не підійдуть, і знадобиться допомога програміста.
13.04.2018
AMP: факти, які варто знати про прискорені мобільні сторінки
Прискорені мобільні сторінки, Accelerated Mobile Pages – відносно нова технологія від Google, що з'явилася через нову політику індексування сторінок. Google поступово уникає декстопного індексування, і вважається, що вже наступного року в пошуку переважатимуть мобільні версії сайту. Для мобільних користувачів вирішальним фактором вибору є швидкість завантаження сторінки, тому важливо використовувати технологію AMP.
23.08.2017
Як збільшити швидкість завантаження сторінок на сайті
Однією з базових SEO-рекомендацій щодо покращення поведінкових факторів на сайті вважається необхідність збільшення швидкості завантаження сторінок. І справді: чим швидше працює сайт, тим приємніше ним користуватися, і в цьому сходяться і відвідувачі, і оптимізатори.
28.07.2017
Новий сайт: оптимізуємо та просуваємо у ТОП
Сайти необхідні бізнесу для просування онлайн. Але лише створенням сайту весь процес не закінчується. Користувачі просто не знайдуть вашу компанію у видачі, якщо вона буде далі другої-четвертої сторінки. В ідеалі, ваш сайт має бути на першій сторінці або хоча б у ТОП-100. Але як цього досягти? Вихід один – сподобатися пошукачам. А для цього потрібно оптимізувати сайт. Причому зовнішню та внутрішню оптимізацію бажано розпочинати ще на етапі сайтобудування.
14.07.2017
UI та UX: розбираємо подібності та відмінності
Дизайнер у сфері UI і UX, тобто фахівець, який однаково добре розуміється і в тому, і в тому напрямку, - це нонсенс. Спеціалізацію UI та UX одночасно вказують ті, хто не до кінця розуміється на відмінностях. Розкажемо вам на прикладах, чим відрізняються UI та UX і чим вони схожі.
03.03.2017