Чи цікавить створення сайту? Ціна нижча, ніж у конкурентів

06.01.2011

Для тих, хто планує створення сайту , ціна багато в чому є показником його якості та складності. Проте не можна точно назвати ціну, не вивчивши сферу діяльності замовника, його конкурентне середовище. Сайт створюється під конкретні цілі та вимоги. Іншими словами, ресурс розробляється індивідуально для кожного замовника і ціна залежить від компонентів майбутнього сайту і складності їх реалізації.

На етапі проектування веб-сайту формулюються завдання, які він вирішуватиме. Формується структура сайту, розробляється дизайн, програмне забезпечення, у разі потреби створюється додатковий набір функцій (система пошуку, форма зворотного зв'язку, система формування замовлення, каталог продукції та ін.). Всі ці компоненти формують остаточну ціну створення сайту.

Вартість створення сайту встановлюється на підставі рівня складності всіх етапів робіт та необхідних витрат. Найдоступнішою за ціною, як правило, є сайт-візитка. Створення сайту, ціна якого найбільша, відноситься до створення інтернет-магазинів, інформаційних ресурсів, порталів, соціальних мереж, аукціонів та будь-яких інших рішень зі складним функціоналом та ексклюзивним дизайном. Крім цього, на вартість сайту впливає наявність та обсяг flash-анімації на сайті та робота з контентом (написання та розміщення інформації), якщо цим не займається сам замовник.

Якісний, функціональний, відвідуваний сайт не може коштувати дешево. При цьому варто відзначити, що чималі інвестиції в розробку та просування сайту повністю виправдані, оскільки створення якісних сайтів — це трудомісткий процес, який вимагає від розробників досвіду, професійних знань та навичок.

Студія Webakula пропонує вам розробку та просування сайту за ціною, нижчою, ніж у конкурентів, не на шкоду якості. Наші ціни — це, перш за все, вартість послуг досвідчених фахівців, які мають успішний досвід у сфері створення сайтів будь-якої складності та спрямованості. Вартість створення сайтів у студії Webakula – це реальна вартість професійної роботи з розробки та просування веб-сайтів.

Отримати детальну консультацію щодо особливостей розробки сайту, дізнатися розцінки на створення сайту, ціни на розкрутку (просування), супровід та інші супутні послуги ви можете у нашого менеджера будь-яким зручним для вас способом.

Комплексне безкоштовне консультування, індивідуальний підхід, вигідні акції та знижки, юридичні та фінансові гарантії – студія Webakula стане для вас надійним партнером!

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019