Чому хороший сайт не коштує дешево?

10.02.2011

Дуже часто у своїй роботі ми стикаємось із клієнтськими запереченнями щодо ціни сайту. Хтось вважає, що сайт має бути дешевим, тому що є подібні пропозиції на ринку, хтось хоче просто отримати знижку 20%, 50% і т.д. Так чому ж хороший сайт не коштує дешево? Давайте розберемося!

Всім відомо, що таке поняття як собівартість продукту. Собівартість сайту – це насамперед заробітна плата співробітників компанії, які беруть участь у процесі створення сайту. Також відомим фактом є те, що професійна робота коштує на порядок дорожче за роботу любителя або новачка. Перекладаючи це в площину створення сайту, можна сказати, що створення сайту високооплачуваними та відповідно висококваліфікованими співробітниками коштує на порядок дорожче, ніж у разі розробки сайту новачками чи знайомим студентом.

Подумайте самі яка кваліфікація тих сайтобудівників, які пропонують сайт за 1000 – 2000 грн?

І, знаєте, до нас уже приходив не один десяток клієнтів із таким сайтом та проханням щось переробити. Зазвичай, ця ситуація закінчується вибором клієнта замовити створення сайту з нуля, т.к. та кількість недоліків і проблем, що має місце простіше виправити саме таким чином, ніж доопрацюванням.

Ми не робимо дешевих веб-сайтів. Ціна на наші сайти об'єктивна та відповідає високій якості наших продуктів.

Вибір завжди за клієнтом. Але, не забувайте, що скупий платить двічі!

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019