Чому нам довіряють розробку веб-сайтів?

15.02.2011

Харківська студія Webakula – це молода, творча, відкрита до нових ідей команда професіоналів, яка вже не перший рік успішно працює у сфері інтернет-технологій. Ми не зупиняємось на досягнутому, щодня розвиваємось та вдосконалюємося.
Ми знаємо, щоб інтернет-ресурс продавав, він має максимально вигідно представляти компанію в Інтернеті, переконуючи потенційних клієнтів, що звертаючись до вас, вони роблять правильний вибір. Тому студія Webakula займається розробкою web-сайтів , які позиціонують наших замовників як лідерів у своїй галузі.

Результат наших робіт із сайтом – це збільшення прямих продажів та зміцнення бренду. Ми займаємося створенням сайтів під ключ будь-якої складності: від простих сайтів-візиток до інформаційних порталів. Ми не боїмося неординарних завдань і радо допомагаємо клієнтам у реалізації задуманих бізнес-ідей.

Сайти розробляються виходячи з того, що їх редагуванням зможе займатися будь-яка непідготовлена людина. При цьому клієнтам завжди відомо, на якому етапі є робота.

Просування веб-сайтів

Ми займаємося не лише розробкою, а й просуванням веб-сайтів. Винятково білими методами. Пошукова оптимізація, розкрутка сайту в найпопулярніших пошукових системах. Комплексна реклама у Інтернеті. Ми вміємо збільшувати відвідуваність, змушуючи сайт ефективно працювати.

Розробка фірмового стилю

Створення оригінального логотипу для вашої компанії, розробка фірмового стилю : візитки, конверти, фірмові бланки, буклети, календарі та інше. Ми вкладаємо у свою роботу все те, що створить позитивний імідж компанії та гідно представить її на ринку. Разом з нами ваша компанія стане яскравою, незабутньою і сучасною. Ваш товар або послуги будуть помічені, а оригінальність, індивідуальність та стабільність залучатимуть нових клієнтів та партнерів.

Супровід сайтів

Розробка web-сайтів у студії Webakula – це впевненість у завтрашньому дні. Ви не залишитеся наодинці зі своїм сайтом і тими питаннями або проблемами, які можуть виникнути у подальшій роботі з ним. Ми надаємо низку послуг супроводу сайтів у Харкові та Україні від консультацій та наповнення сайту до редизайну та технічної підтримки.

Гарантія якості

Ми обґрунтовано впевнені як свою роботу. Тому кожен клієнт, який до нас звертається, отримує фінансові та юридичні гарантії, прописані в договорі, безкоштовну технічну підтримку протягом місяця, які вичерпують консультації щодо проекту, навіть якщо він уже завершений.

Замовити розробку сайту в студії Webakula дуже просто: зв'яжіться з нами будь-яким зручним для вас способом, вказаним на сторінці « Контакти ». Усі консультації безкоштовні. Будемо раді зустріти вас як у нашому офісі, так і готові виїхати до вас (у межах Харкова).

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019