Чому розробка сайту та його просування дасть вам перевагу?

07.03.2011

Щодня збільшується кількість користувачів, які вважають за краще шукати потрібні їм відомості в Інтернеті. Цим викликана необхідність послуги розробка сайту та просування у пошукових системах незалежно від сфери діяльності компанії-власника сайту. Оскільки не менше 90% клієнтів знаходяться через пошукові системи, просування (розкрутка) сайтів полягає в їхньому грамотному розміщенні на лідируючих позиціях пошукових ресурсів.

Оскільки небагато користувачів мають чітке уявлення про те, який саме ресурс їм потрібен на даний момент, знаючи лише загальний напрямок своїх пошуків, люди використовують як консультанта пошукові системи. Саме пошукові системи допомагають користувачам дізнатися, де саме можна знайти цікаву для них інформацію. До того ж результати пошуку не сприймаються у свідомості користувачів як реклама, отже, викликають більше довіри.

Кількість сайтів в Інтернеті постійно зростає, відповідно, зростає конкуренція між ними за перші позиції в пошукових системах. Чим вища позиція вашого сайту, тим вища не лише престиж вашої компанії, а й кількість її потенційних клієнтів.

Щоб ваші товари (послуги) були завжди затребувані та цікаві користувачам, важливо не лише подбати про якість цих товарів чи послуг, але і якомога довше утримувати сайт компанії на лідируючих позиціях сторінки з результатами пошуку, щоб вас ще й легко було знайти.

Саме для досягнення цих результатів ви можете скористатися послугою судді Webakula з розробки сайту та просування його в найпопулярніших системах Google та Яндекс.

Розробка сайту та просування. У чому його переваги?

  • орієнтація на цільову аудиторію;
  • щоденне зростання кількості нових клієнтів;
  • порівняно недорога вартість послуги;
  • послуга виправдовує вкладені у неї кошти.

Скільки коштує просування сайту?

Ціна на розробку та просування сайту індивідуальна у кожному окремому випадку. Вартість розробки сайту залежить від складності його реалізації.

Вартість просування залежить від рівня конкуренції у тій чи іншій тематиці, від популярності та кількості ключових слів, за якими необхідно просувати ресурс. Тільки після підбору ключових запитів можна правильно оцінити вартість просування (розкрутки) сайту в пошукових системах.

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019