Чому створення та наповнення сайту вигідно довірити професіоналам?

10.02.2011

Головна мета будь-якого сайту, а тим більше розробленого для отримання прибутку – відвідувачі. Насамперед їх необхідно залучити цікавим, грамотним контентом. Створення та наповнення сайту якісною інформацією – це безпрограшний засіб професійної та водночас швидкої розкрутки компанії в Інтернеті.

Справа в тому, що пошукові системи в першу чергу враховують цінність розміщеної на сайті інформації спеціальними алгоритмами. Ресурс може бути прибутковим, якщо пошукові системи оцінять інформацію на сайті як цінну та корисну для користувачів. Таким чином, від того якою інформацією та наскільки якісно наповнений сайт залежить не лише його популярність серед інтернет-користувачів, але й його місце у пошукових системах.

Регулярна робота з контентом (додавання, оновлення, видалення неактуальної інформації) також сприяє швидкому просуванню сайту.

Оригінальний сайт з унікальним контентом – гідне представництво компанії в Інтернеті, тому якісне, професійне створення та наповнення сайту – важлива умова у просуванні бізнесу у будь-якій галузі діяльності. Доручивши розробку сайту та його наповнення контентом професіоналам , ви уникаєте не тільки ризику втратити гроші та час, але й більшого ризику нашкодити репутації своєї компанії.

Студія Webakula пропонує свої послуги з професійного створення сайтів та наповнення їх контентом, а саме:

  • написання унікальних статей (копірайтинг) та розміщення їх на сайті;
  • редагування статей, новин, оглядів (рерайтинг) та розміщення їх на сайті;
  • обробка та наповнення сайту графічною інформацією;
  • написання seo-оптимізованих текстів під пошукові системи

Також ми надаємо послуги інформаційної підтримки сайту , а саме:

  • оновлення інформації, що змінилася в умовах діяльності компанії-замовника: зміни контактних даних, поява нових груп товарів чи позицій у каталозі товарів;
  • у разі потреби щоденне додавання новин на сайт;
  • періодичне написання нових тематичних статей, додавання на сайт;
  • оптимізація текстів відповідно до необхідних пошукових запитів.

Отримати безкоштовні консультації та додаткову інформацію про створення, просування сайтів та їх контентне наповнення можна за телефонами (057) 757-86-87; (050) 935-41-39; (097) 770-63-63, електронною поштою info@webakula.ua або заповнити форму замовлення тут .

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019