Ціна на розробку сайту або "чому так дорого"

24.02.2011

Розробка сайтів та ціни на послуги — одна з перших тем, що піднімається при спілкуванні із замовниками, тому ми вирішили детальніше торкнутися цієї теми в даній статті.

Важливо розуміти, що кожен веб-сайт — це індивідуальний проект зі своїми особливостями, ідеями та завданнями. Тільки за вами вибір, який сайт замовити: складний, багатофункціональний, з flash-анімацією та складною графікою або найпростіший сайт-візитку на кілька сторінок. Саме тому не можна відразу однозначно назвати точну вартість послуг.

Ціна на розробку кожного сайту індивідуальна — все залежить від побажань замовника до дизайну, функціональності сайту, від цілей та функцій, які потрібно реалізувати за допомогою сайту, а також кількості та складності додаткових послуг (наповнення сайту, обслуговування, просування в пошукових системах).

Зрештою, на вартість створення сайту впливає те, які технології застосовуються, а також професійні дані та досвід тих, хто розробляє ваш сайт.

Чому на професійну розробку сайту ціни не можуть бути низькими?

Багатьох замовників на стадії обговорення проекту бентежать ціни, вони не розуміють, чому так дорого. Вони починають згадувати, що їм пропонували сайт втричі дешевше та швидше, але нічого не говорять при цьому про якість таких послуг. Очевидно, що хороша робота потребує часу та участі професіоналів. Саме тому ефективний сайт не робиться швидко та дешево. За якість завжди потрібно платити. Якість окупається та приносить очікуваний результат. Радість від заощаджених на розробці сайту грошей дуже швидко затьмариться розчаруванням від поганої якості дешевого продукту.

Вам вирішувати, якого сайту гідна ваша компанія – аматорського чи професійного. Розробка професійного сайту, особливо якщо він призначений для бізнесу, - це копітка робота, для якої потрібна теоретична та практична підготовка та досвід.

Роботи над сайтом складаються з кількох пов'язаних між собою етапів (від написання технічного завдання до просування готового сайту в пошукових системах) і на кожному з цих етапів до роботи включаються спеціалісти відповідного профілю. І ціна на розробку сайту — це насамперед оплата їхньої праці. Від ступеня їхнього професіоналізму та витраченого часу залежить результат — справді оригінальний, відвідуваний та працюючий ресурс або ще один нічим непримітний сайт якихсь мільйони.

Студія Webakula утримує ціни на розробку та просування сайту на рівні, який робить нашу діяльність якісною, результативною та осмисленою. Ціни на наші послуги дають нам можливість забезпечувати однаково високу якість як при розробці простих сайтів-візиток, так і складних інтернет-магазинів та різних інформаційних систем. Результати нашої роботи коштують витрачені кошти!

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019