Дизайн студія зі створення сайтів: як не помилитися у виборі

24.01.2011

Перш ніж звернутися в ту чи іншу дизайн студію для створення сайту та супутніх послуг, визначте для себе дві найважливіші речі. Перше: ціль . Які завдання має виконувати сайт та що його наявність дасть конкретно вам чи вашій організації. Друге: кошти . Яким саме має бути сайт? Що він має обов'язково містити, а що в ньому категорично неприпустимо.

Присвятіть день-два на ознайомлення з сайтами конкурентів і партнерів, вивчення іноземних ресурсів вашої тематики, порівняйте відвідуваність, і тоді ви напевно виявите приклади сайтів, що максимально відповідають вашим побажанням. Вони допоможуть сформулювати власні вимоги до майбутнього ресурсу, зокрема, до його зовнішнього вигляду, функціональності, текстового та графічного наповнення, навігації. Адже для замовника найголовніше, щоб виконавець чітко уявляв собі, які завдання та яким чином має вирішувати майбутній ресурс.

На що варто звернути увагу при виборі дизайн-студії для створення сайту?

1. Персональний сайт студії.
Сайт веб-студії – це візитна картка, обличчя студії. Як правило, професійна студія приділяє особливу увагу якості свого сайту, адже саме за його зовнішнім виглядом та функціональністю користувачі оцінюють рівень кваліфікації самої студії. Зверніть увагу на дизайн сайту та не довіряйте роботу виконавцям, які не доклали зусиль для реклами та просування власного ресурсу. Сайт подобається користувачам, якщо він містить актуальну та необхідну інформацію поряд із продуманим дизайном та зручною навігацією.

2. Портфоліо веб-студії.
Якість робіт студії набагато важливіша, ніж кількість виконаних робіт. Якщо студія підносить у своєму портфоліо серйозні, великі проекти, це свідчить про те, що організація користується довірою у замовників. Чим більше робіт з портфоліо веб-студії припало до смаку саме вам, тим більше шансів отримати сайт, який повністю відповідатиме всім вашим вимогам і уявленням про нього.

3. Контакти та координати студії дизайну.
Кожна серйозна студія веб-дизайну має свій офіс. Крім цього, професійна студія, як правило, надає послуги не тільки створення сайтів, але й послуги з підтримки та просування ресурсу в Інтернеті. Наявність зворотного зв'язку від спеціалістів студії web-дизайну телефоном, електронною поштою також благотворно впливає на вибір студії.

4. Співвідношення «ціна/якість»
Якщо дизайн-студія пропонує створення сайту за невеликі гроші, поцікавтеся причинами такої незначної вартості. Не женіться за низькими розцінками, це може бути некомпетентна чи несумлінна компанія. Пам'ятайте – якісна робота не може коштувати дешево.

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019