І новий, і швидкий, і надійний і навіть веселий.

09.02.2011
statya_400

Новий, швидкий, надійний і веселий браузер від Рамблера на базі двигуна Хроміум, ось так Rambler анонсував вихід власного браузера під назвою Ніхром. Трохи протестувавши Ніхром на css3 і html5, я дійшов висновку, що він такий же як Chrome. Напевно це і так ясно ж було сказано раніше, що він на базі двигуна Хроміум.

statya2_400 Ніхром новий?
У назві напевно його новинка, або як кажуть розробники цього дива, каже, що браузер Ніхром це перші кроки Rambler у розробці власної лінійки софту

Ніхром швидкий?
Ну та в принципі швидкий, я навіть сказав би швидкість як у Хрома.

Ніхром надійний?
Тут так відразу не скажеш, ну точно що не слабше за Хром за надійністю.

Ніхром веселий?
Що ж у ньому такого веселого?
Може в тому, що домашня сторінка Рамблер.
Або в тому, що закладки Рамблерівські прописані з рекламою.
Або може це така весела відповідь Яндексу:

Цитую:
(Поисковик Яндекс сделал свой браузер на базе Chromium но со своими переделками и назвал его по-русски Хром. А поисковик Рамблер сделал точно такой же свой браузер на базе всё того же Chromium и тоже со своими переделками и назвал его уже по-русски Нихром.)

Дивно, що на офіційному сайті нічого не написано про продукт, крім того, що він швидкий, надійний і веселий .

Нові браузери це, звичайно, добре, тільки не хотілося б потім читати таке в ТЗ.
Верстка сайта. Обязательна поддержка браузеров: НиХром, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome, Opera, ChromePlus, SRWare Iron, Chromium, Mozilla, Netscape Navigator, Flock, Maxthon, Konqueror, SeaMonkey, GreenBrowser, Avant Browser, AOL Explorer, Galeon, Epiphany, Kazehakase, Charon, Arachne, Links2, slimbrowser, FastIE, MyBrowser, Dillo, K-Meleon, Arora, RockMelt, Watttrix.

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019