Блог

Створення сайту на Bootstrap
Веб-розробники повинні розбиратися в мовах програмування та верстки, але їм також потрібно знати, за рахунок чого та як підвищувати швидкість розробки. Саме для цього і було створено фреймворк Bootstrap. Він дозволяє суттєво прискорити швидкість верстки і при цьому забезпечити акуратність коду та можливість перегляду готового сайту з різних пристроїв (смартфонів, планшетів, нетбуків, декстопів). Сайти на Bootstrap відрізняються високою якістю виконання, при цьому на їх верстку витрачається значно менше часу.
07.06.2019
Як зберегти позиції сайту при зміні CMS
Зміна системи управління сайтом (CMS) може спричинити втрату поточних позицій. Тут відбувається зміна URL сторінок, і саме це і призводить до втрати "досягнутих висот" у пошуковій видачі та скорочення загального трафіку. Тому не можна виконувати перехід на нову систему керування без належного планування.
07.06.2019
Мобільні програми: вибираємо відповідний варіант
Смартфони сьогодні надзвичайно популярні. Щоб зрозуміти це, достатньо вийти на вулицю та подивитися на оточуючих: більшість із них тримає смартфон у руках у кафе, у маршрутці, на пробіжці, на прогулянці. Таким чином, людина отримує мобільний доступ до інформації. І чим більше людей використовують смартфони для повсякденних цілей, тим більше власників бізнесу вирішують стати «мобільнішими» шляхом розробки сучасних додатків для смартфонів. І тут виникає закономірне питання – якщо додаток так необхідний, то якому віддати перевагу?
23.06.2017
Збільшення активності у соціальних мережах
Паблік стрімко втрачає аудиторію, а відвідуваність знижується у геометричній прогресії? Ні лайків, ні коментарів, ні замовлень? Спокій немає нічого непоправного. Ми знаємо, як надихнути, заінтригувати та активізувати передплатників і ми маємо план.
13.06.2014