▶Тестуємо навантаження на сайт (CMS OpenCart)

11.06.2015

Страхітливі результати тестування OpenCart

Нещодавно ми робили технічний аудит сайту на популярному движку OpenCart і хочемо поділитися досягнутим результатом.

Все почалося з того, що ми аналізували сайт, який ще не запустили (на тимчасовому домені та хостингу). Сайт не був наповнений, база даних практично порожня, тому навантажувати сайт було не показово. І тому ми вирішили взяти сайт на тій самій CMS, яка вже працює і має навіть якісь "пузомірки".

Сайт : upsound.com.ua

Завдання : визначити критичне навантаження на сайт

Відвідуваність – 150 чол/добу

Товарів - 6500

Сторінок - 7000

Суть експерименту: Імітація відвідуваності на сторінку сайту http://upsound.com.ua/akusticheskie-sistemy/topy з 10 одночасними користувачами, кожен з яких генерує 20 запитів на секунду.

Результати: Вичерпався ліміт ресурсів хостинг облікового запису, сайт став недоступним (508 - Resource limit is reached). Час завантаження сторінки збільшився до 16 секунд. Грубо кажучи сайт "ліг".

Результати

Цей тест ще раз доводить, що часто коробкові CMS не є якісним продуктом, що підходить для великих проектів. При створенні студійної Angry CMS ми приділили велику увагу тестуванню на highload, що неодноразово підтверджують високонавантажені інтернет-магазини, що працюють. Тому, у Angry CMS, що використовується нами таких проблем немає. А ви впевнені у своєму сайті? Найкраще провести аудит , щоб переконатися у відсутності помилок.

Webakula manager

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019