Ігнорувати соціальні медіа не можна!

07.03.2011

Говоримо ми своїм клієнтам. Сьогодні будь-який інтернет користувач не з чуток знає, що таке соціальні мережі і зареєстрований як мінімум в одній з таких. Причому масове захоплення соціальними мережами настільки заразливе, що кількість нових користувачів facebook, twitter зростає за законами геометричної прогресії. Що ж можуть дати соціальні медіа бізнесу?

  • Поширення бренду та залучення нових клієнтів. Причому зі швидкістю соціальних мереж. Самі подумайте, запропонувавши свою сторінку в facebook своїм 100 друзям, ви точно знаєте, що вони її переглянуть, а якщо сторінка цікава і заслуговує на увагу, то друзі запропонують цю сторінку своїм друзям, друзям друзів і т.д.
  • Контакт з клієнтами та соціалізація бренду. Ваша сторінка в соціальних медіа стає місцем для діалогу з клієнтами, тут у вас запитають, наскільки ваш товар і залишать відгук. Розвинена сторінка компанії з розгорнутими відповідями на запити клієнтів формує позитивну емоцію у клієнта, перетворює клієнта на лояльного.
  • Додаткове джерело трафіку вашого сайту. На ваш сайт починають приходити відвідувачі із соціальних мереж – vkontakte, twitter, facebook.
  • Збільшення продажів. Розгорнута інформація про компанію у соціальних медіа викликає довіру та стимулює збільшення продажів.
Створюючи сайти ми рекомендуємо клієнтам займатися рекламою брендів у соціальних медіа та пропонуємо власні послуги:
  • створення та підтримка соціальних акаунтів компаній;
  • реклама у соціальних мережах;
  • соціальний медіа-маркетинг.

Не ігноруйте соціальні медіа – це потужний інструмент просування вашої компанії, який працює не гірше, ніж розкручений сайт. Замовляйте просування у соціальних медіа.

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019