Інструменти для дизайнера

17.05.2011

Зростає кількість онлайн-сервісів з обробки зображень, малювання скетчів, створення візерунків, які, безумовно, полегшують життя дизайнера. Відбувається це завдяки новим технологіям, та й просто тому, що необхідно деякі процеси автоматизувати, ну ніяких сил не вистачить, щоразу додавати рамку браузера, щоб викласти сайт у портфоліо. Ось саме про те, як легко в кілька кліків помістити ескізи сайту в рамку браузера, я хочу розповісти.

Все простіше простого! Заходимо сюди: http://www.browsercover.me/ , тиснемо на кнопку "Сhoose your web site image" , вибираємо необхідний файл, завантажуємо його на сайт:

Браузер для сайта

Далі вибираємо килим браузера:

тип браузера

Також можна вибрати розмір вікна браузера, краще, звичайно, спочатку підготувати картинку необхідного розміру і вибрати "Original image size" . Заповнюємо поля "Address bar URL" (адресний рядок сайту, доменне ім'я) та назва вікна - "Window title" . Також можна додати тінь та рядок стану (чекбокси). Перевіряємо, чи правильно всі написали і тиснемо на кнопку "Сreate a covered preview" - ура, фініш! Отримуємо такий результат:

обложка для сайта

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019