Креативне створення сайтів як ефективний інструмент залучення клієнтів

03.02.2011

Креативне створення сайтів , їх оптимізація та подальше просування у пошукових системах – основні складові успіху майбутніх інтернет-проектів. Процес створення таких сайтів починається з неординарного задуму, тобто з визначення його майбутньої тематики та спрямованості.

1) Дизайн веб-сайту – це перше, що бачить відвідувач ресурсу. Тому фахівці студії Webakula при креативному підході до створення сайтів, насамперед, ретельно опрацьовують усі структурні елементи дизайну, а саме:

  • грамотне художнє оздоблення;
  • узгодженість зі сферою діяльності компанії та її фірмовим стилем;
  • організація логічної, зрозумілої структури сайту;
  • проста, зручна подача інформації.

Дизайн креативного сайту – це не лише наявність флеш-технологій. Такий сайт можна створити завдяки незвичному, неординарному методу подання інформації. Креативне створення сайтів - унікальний і складний процес. Такі сайти можуть розроблятися кілька місяців та вимагати значних інвестицій. Однак усі витрати окупаються досить швидко, оскільки такі сайти помітно підвищують маркетингову ефективність та здатні забезпечити себе припливом нових відвідувачів за допомогою вірусної реклами.

Дизайнери студії Webakula вміють дивувати замовників, дотримуючись почуття міри та відповідаючи їх побажанням, а також завданням сайту.

2) Зручна система керування вмістом сайту (cms) >
Створення креативних сайтів враховує наявність зручної системи керування контентом з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом. Сайт під управлінням cms забезпечує користувачеві широкі можливості, дозволяючи розміщувати та редагувати інформацію на сайті самостійно. При цьому передбачено, що роботу з інформацією легко здійснити для непідготовленого користувача – знання основ програмування та html-верстки не потрібно, що особливо важливо, для роботи зі складним сайтом.

3) Ефективний розвиток та просування сайту
Лише залучення цільової аудиторії на новий ресурс здатне не лише окупити витрати на його розробку, а й принести дохід. Тому при створенні, розвитку та просуванні сайтів ми враховуємо особливості бізнесу, у тому числі географічне спрямування діяльності компанії, а також потреби потенційних клієнтів.

4) Надійний хостинг
Де б не знаходилася компанія, якій необхідне створення сайту, важливо забезпечити стабільну роботу ресурсу, він має бути доступний користувачам 24 години на добу 7 днів на тиждень. Тому замовляючи розробку сайту в студії Webakula, ви отримуєте креативне створення сайту з повноцінним набором функціональних можливостей, у тому числі надійний хостинг.

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019