Навіщо потрібна розкрутка сайту?

04.02.2010

В останні роки у Харкові швидко поширилася послуга розкручування сайтів . Що таке розкрутка сайтів і чому вона така популярна? Навіщо потрібне просування сайтів Харкову?

Справа в тому, що з кожним роком зростання підключених до інтернету людей провокує зростання кількості сайтів, що створюються, і природно тягне за собою збільшення споживання різних онлайн сервісів - інтернет покупки, онлайн радіо і телебачення, онлайн консультації. Не виходячи з дому, користувач отримує можливість доступу до цих сервісів. Так, схоже, мрії людства справджуються!

Сайт, створений вами, легко може розчинитися серед мільйонів конкурентів. Знайти його користувачеві просто не реально. Тут же постає питання: які дії необхідні, щоб серед міріад подібних сайтів, користувач зміг знайти наш веб-сайт?
Відповідь це питання не складний.

Потрібна розкрутка сайту . Навіть найунікальніший і найчудовіший сайт, так і не стане відомим у мережі, без послуги просування сайту . Просування сайтів у Харкові – справа досить поширена і, хочеться відзначити, не така вже й складна наука – допитливий зможе цьому навчитися. Спочатку достатньо отримати базову інформацію про правильне просування сайтів , а потім правильно ними скористатися .

Способи просування (розкрутки) сайтів є "білі" - не мають ризику потрапити в "бан" пошукових систем. Існують і "чорні" способи розкручування сайтів , використання яких загрожує попаданням сайту в "бан" пошукових систем.

Бан - це виняток сайту з індексу пошукової системи за порушення правил пошукової системи, природно бан є небажаним станом для власника сайту. Адже сайт, який знаходиться в лазні, не відображається в результатах пошукової видачі, і також не приймається в контекстну рекламу, що така поширена останнім часом.

Більшість компаній з розкрутки та просування сайтів у Харкові пропонують послуги розкрутки сайту саме білими методами та є досить професійними. Використання виключно "білих" методів для просування сайту цілком вистачає для влучення в першу десятку пошукової видачі. Проте час, необхідний просування сайту білими методами перевищує час розкрутки сайту чорними методами.

Чорними методами розкручування сайтів користуються як правило вільні SEO-фахівці, фрілансери-сеошники, тому що ці методи по-перше можна автоматизувати чого не скажеш про розкручування білими методами , і по-друге результат можна одержати дуже швидко, що також не порівняти з розкручуванням сайту білими методами.

Здавалося б розкрутка сайту чорними методами - панацея - і швидко, і автоматизувати можна, але не тут було, за стрімким зльотом сайту слідує стрімке падіння, а іноді і бан. Саме з цих причин просування веб сайтів "білими" методами є найбільш прийнятним.

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019