✦Оптимізація✦ сайту за допомогою бубна

28.04.2015

Оптимизация сайта с помощью бубна

Як усім уже відомо, SEO - штука своєрідна та непередбачувана, універсального "рецепту" успішного просування не існує. Тому головний критерій хорошого SEO-фахівця – його досвід. Але навіть у успішного сеошника бувають сайти, які за жодних обставин не лізуть у ТОП.

Так ось, у цій статті ми вирішили описати відмінний спосіб підняття сайту, а саме "Оптимізація за допомогою бубна".

Бубон як інструмент

Бубен как инструмент

Оптимізація таким способом вимагає дбайливого підходу, наприклад, шкіряний бубон дуже ефективний для сайтів тематики e-commerse, тамбурін-же добре підійде сайтам з продажу галош і дощових черв'яків.

Крім того, деякі бубни, той же якутський, має лікувальні властивості. Просуваючи таким інструментом свій сайт, ви паралельно можете вилікувати кон'юктивіт або шипицю.

Класифікація бубнів

Загалом, бубни бувають двох видів: бубни звичайні та тамбурини.

Бубни звичайні поділяються більш ніж на 9000 моделей, виділимо з них основні:

Пандей.ру Пандей.ру - американський музичний інструмент, незамінний для оптимізації сайтів під Яндекс. Причому лише у Москві та області. Існує думка, що «пластикові вікна москва» виводиться лише за допомогою цього невигадливого атрибуту.

Боуран Боуран чи боран, чи бауран, чи бойран – ірландський національний ударний інструмент. Через невизначеність назви можна здогадатися, що цей бубон необхідний просування синонімічних запитів. Поганий він тим, що окремо потрібно купувати палички, без них дія бубна прагнути нуля і може призвести до АГС-40 і синдрому зап'ястного каналу.

Шаманский бубен Шаманський бубон – «читерський» інструмент, але підвладний не кожному. Подейкують, що саме завдяки ньому посилання з каталогів стають робітниками, в Dmoz'і та Яндекс каталозі сайт з'являється протягом двох годин, а враховуються при ранжируванні! Однак, можна захопитися і «переоптимізувати» сайт, що спричинить вічне знаходження в топі навіть сторінки помилки.

Тамбурин Тамбуріну особливо в SEO застосування немає, хоча випробувавши попередні моделі (за винятком шаманського), можна звернутися і до нього. Він зручний тим, що можна просто розмістити цей інструмент на нозі, відповідно це дозволяє задіяти всі кінцівки при просуванні.

Ну що ж, ось ми і зробили невеликий огляд цього цікавого атрибута пошукового маркетингу. Тепер перейдемо до кейсів:

Сайт будівельної тематики

Сайт строительной тематики

Сайт з продажу запчастин для автомобілів

Сайт по продаже запчастей для автомобилей

Як ми бачимо на графіках, бубон - це "наркотик" для сайту, тому будьте дуже обережні.

Сподіваємось, ми вам допомогли. Якщо ви беретеся за просування ресурсу самостійно, будьте готові постійно використовувати нестандартні підходи.

PS Ця стаття написана заради сміху та несе в собі винятково розважальний характер.

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019