Переваги розробки інтернет-сайтів на базі CMS

28.02.2011

Розробка інтернет-сайтів на базі CMS - це чудова можливість отримати абсолютно керований ресурс, при цьому передбачено, що робота з інформацією на сайті легко здійсненна для непідготовленого користувача - знання основ програмування та верстки не потрібно.

Керований сайт, на відміну від статичного, дозволяє створювати необмежену кількість сторінок, змінювати структуру сайту, додавати фотографії, прайс-листи, редагувати тексти та весь вміст сайту. Керований сайт дозволяє розширювати веб-ресурс у міру потреби, керувати меню, контентом, аналізувати статистику відвідувань. Навіть якщо це простий сайт-візитка, панель адміністрування дозволяє перетворити його згодом на великий інформаційний сайт.

Отже, розробка інтернет-сайтів під керуванням CMS дозволяє

  • Створювати, редагувати, видаляти сторінки сайту.
  • Створювати скільки завгодно сторінок.
  • Розміщувати на сайті графічні об'єкти та таблиці.
  • Опублікувати файли різноманітних форматів.
  • Робити резервні копії відновлення сайту.
  • Створювати посилання на інші сторінки сайту та інші сайти.

Переваги вирішення розробки інтернет-сайтів під керуванням CMS

  1. Можливість швидкого оновлення контенту – інформація розміщується без допомоги технічних фахівців.
  2. Мінімальні витрати на підтримку сайту немає необхідності оплачувати роботу web-фахівця, т.к. оновлення текстового наповнення сайту здійснюється самостійно.
  3. Мінімальні терміни та вартість розробки - найбільш необхідна функціональність втілена в cms і може бути одразу використана.
  4. Хороша якість розробки – для розробки використовують модулі, які вже неодноразово протестували.
  5. Зниження вартості майбутніх змін cms дозволяють розділити дані, що спрощує процес зміни дизайну сайту.
Таким чином, якщо інтернет-сайт побудований на базі cms, то при необхідності ви зможете помітно вдосконалити функціональність ресурсу, оскільки панель адміністрування («рух») дозволяє редагувати інформацію, опубліковану на сайті, створювати додаткові сторінки з освітленням діяльності компанії. До того ж робота з цією системою не потребує глибоких знань, вона подібна до роботи в текстовому редакторі. Ви зможете заощаджувати кошти компанії на послугах професіонала, без якого ви легко зможете впоратися при роботі з сайтом.

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019