Приклади розробки сайтів

04.03.2011

Звертаючись до студії веб-дизайну, замовник не завжди знає, як має виглядати потрібний йому сайт, що він має містити і як працювати. Сподіваємося, ця стаття, в якій ви знайдете приклади розробки сайтів , допоможе вам краще орієнтуватися у видах сайтів та отримати загальну інформацію про їх особливості.

Варто зазначити, що сайт — це не тільки ресурс, на якому можна знайти повну інформацію про компанію, її товари, послуги та переваги. Це ще зручна можливість вирішувати різноманітні маркетингові та комерційні завдання будь-якого бізнесу.

Залежно від призначення та цілей створення сайти умовно можна розділити на кілька основних категорій: сайт-візитка, корпоративний сайт, інтернет-магазин, іміджевий сайт.

Як приклади розробки сайтів ми вибрали різні за типом, функціоналом, обсягом інформації та маркетинговою спрямованістю сайти. Звичайно, це лише частина прикладів сайтів, які ми розробили. Усі роботи ви можете побачити в портфоліо .

1) Сайт-візитка
Створити сайт-візитку означає швидко, якісно і з мінімальними фінансовими вкладеннями заявити про свою компанію в мережі Інтернет. Сайт-візитка - це зручність, просте сприйняття, оригінальний дизайн, допомога у розвитку вашого бізнесу.
Сайти-візитки підійдуть компаніям, які бажають заявити про свої послуги та товари в Інтернеті, але при цьому вперше зіткнулися з послугою створення сайту.

створення сайтів-візиток

2) Корпоративний сайт
Корпоративний сайт – це представництво фірми в Інтернеті. Такий сайт має більш серйозні цілі і складніші завдання, ніж сайт-візитка. До того ж корпоративний сайт більш функціональний: містить каталоги товарів, форму зворотного зв'язку, портфоліо, відгуки та ін. Сьогодні корпоративний сайт є необхідним інструментом успішного бізнесу кожної серйозної компанії.

створення корпоративних сайтів

3) Інтернет-магазин
Інтернет-магазин – це повноцінний сайт для продажу товарів та послуг. Основними особливостями такого сайту є каталог товарів або послуг із зображеннями та детальними характеристиками товару, можливість онлайн оплати товару або варіант оплати кур'єру, опис можливих варіантів доставки. Такий сайт багатофункціональний і складніший у реалізації.

створення інтернет-магазинів

4) Іміджевий сайт
Іміджевий сайт – це статусний ресурс. Він покликаний підкреслити респектабельність компанії, представляючи бренд у мережі Інтернет. Такий сайт привертає увагу під час рекламних компаній та формує іміджеву складову діяльності компанії. Іміджеві сайти створюють настрій вишуканості.

створення іміджевих сайтів

Окрім розробки веб-сайтів ми надаємо послуги розробки фірмового стилю та логотипу:

розробка фірмового стилю

А також здійснюємо пошукову оптимізацію, просування сайтів у пошукових системах, надаємо послуги інформаційної, дизайнерської та технічної підтримки веб-сайтів.

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019