Про що свідчить логотип?

04.07.2012
Хороший логотип

Добре продуманий логотип компанії буде не тільки красиво виглядати на документах, сайті і рекламної продукції, але й нести певну інформацію про компанію, і захоплюватимуть спостережних людей, що помітили його неоднозначність. Наведемо 10 прикладів логотипів, що вдалися.

  1. FedEx . Простір між «Е» та «х» утворює стрілку, яка символізує швидкість і точність, що є основними принципами цієї компанії.
  2. Хороший логотип - FedEx
  3. Formula 1 . Простір між F та червоним гребінцем утворюють одиницю. Загалом виглядає так, ніби світла одиниця мчить з величезною швидкістю темним тлом, поширюючи світлий. А висока швидкість, як відомо, є основою Формули 1.
  4. Хороший логотип -Formula 1
  5. Toblerone . Швейцарський шоколад, що виробляється у Берні, символом якого є ведмідь. Беремо гору (одна з альпійських підійде) та ведмедя – отримуємо логотип.
  6. Хороший логотип - Toblerone
  7. Hope for African Children Initiative . Логотип показує нам африканський материк, утворений особами дитини та дорослого, зверненими один до одного.
  8. Хороший логотип -Hope for African Children Initiative
  9. Amazon.com . Стрілка від А до Z не тільки нагадує посмішку, а й вказує, що на сайті є абсолютно все. Ось таким чином назва автоматично стає логотипом.
  10. Хороший логотип - Amazon.com
  11. Sony Vaio . Серія Vaio від компанії Sony об'єднує у своєму логотипі два види сигналів – цифровий та аналоговий. Аналоговий сигнал символізується першими двома літерами, що утворюють хвилю, а цифровий – двома останніми, схожими на 1 та 0.
  12. Хороший логотип - Sony Vaio
  13. Sun microsystems . Їхній логотип є однією з найвдаліших амбіграм – слово «sun» читається з будь-якого кута квадрата зліва направо. Цей логотип розроблений професором Стенфордського університету Веном Праттом.
  14. Хороший логотип - Sun microsystems
  15. Baskin Robbins . Літери написані у двох кольорах, і їхня рожева частина утворює число 31 – початкова кількість смаків морозива цієї компанії.
  16. Хороший логотип - Baskin Robbins
  17. Cats – бренд жіночого взуття. Кішка, що вигнула спинку, дуже вже схожа на жіночу туфлю на високому підборі.
  18. Хороший логотип - Cats women's shoes
  19. LG Electronics . Спочатку ця абревіатура розшифровувалась як "Lucky Goldstar" - перша назва компанії, але пізніше розробники вирішили змінити її значення на "Life's Good", наголошуючи на поліпшенні життя з їхніми товарами. А ще їхній логотип схожий на усміхнений смайлик.
  20. Хороший логотип - LG Electronics
Вдалий логотип підкреслить переваги компанії, поставить правильний акцент на товарі чи послугах, що надається, а невдалий або залишиться непоміченим, або обернеться проти своїх творців. Але навіть якщо логотип обраний правильно, не слід забувати про реальну якість товарів та послуг, адже саме воно впливає на репутацію компанії. Ну а якщо і логотип, і якість не підкачали, просто триматися на досягнутому рівні і прагнути ще вище!

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019