Професійний веб-дизайн чи шаблон?

19.01.2011

Для кожної компанії дизайн сайту так само важливий як дизайн офісу, магазину, ресторану та інших приміщень, куди приходять ваші клієнти. Щоб викликати довіру у клієнта, мало мати якісну продукцію та надавати не менш якісні послуги. Необхідно створити відповідну обстановку, тобто. створити імідж своєї компанії.

Так само і із сайтом. Якщо ви представите свої послуги, продукцію в інтернеті і не створите індивідуальний якісний дизайн для вашого сайту, то навряд чи ви зможете викликати довіру у клієнтів, які вперше про вас чують, але потребують тієї продукції чи послуг, які ви надаєте.

Необхідно переконати відвідувача сайту у своєму професіоналізмі, заслужити його довіру та переконати в тому, що він має обрати саме вас. Без якісного веб-дизайну це буде важко.

Сайт може допомогти вам, якщо його розробка буде професійною. Шаблон зазвичай не має жодних родзинок та індивідуальності. Він дуже примітивний і звичайний, що не вирізняє вас серед ваших конкурентів. Нині мало мати хорошу продукцію чи якісні послуги. Необхідно підкреслити свою індивідуальність та професіоналізм.

У вас як у продавця – менше 10 секунд, щоб справити перше враження на клієнта. З шаблонним дизайном це зробити практично неможливо. Також якщо ви надалі захочете просувати ваш сайт в інтернеті, вам необхідно викликати довіру у пошукової системи, показати свою унікальність. Але пошукові системи не дуже довіряють шаблонним сайтам. Тому вам потрібно заздалегідь продумати як ви просуватимете свою компанію і розробити професійний дизайн сайту, що б надалі не виникло жодних складнощів.

Ваш бізнес має бути унікальним і мати свої переваги. Те саме має бути з вашим дизайном. Щоб клієнти вибирали вас і ставали вашими постійними клієнтами, наводячи з собою все нових і нових клієнтів, вам постійно необхідно підкреслювати свою індивідуальність. Із шаблоном ви цього досягти не зможете. Тому довіряйте лише професійному дизайну сайту, який зможе підкреслити особливість вашого бізнесу та вашої компанії.

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019