Розкрутка "правильного" сайту

08.05.2011

Розкрутка сайту за комерційними запитами потребує певного бюджету. Проте бюджет залежить не лише від конкуренції, а ще й від якості сайтів-конкурентів. Пошукові показники багато в чому визначаються саме внутрішньою оптимізацією. Отже, від того, як буде оптимізовано сайт, що просувається, залежать і витрати на просування.

Давайте розглянемо основні моменти, які впливають на внутрішню оптимізацію "правильного" сайту . Саме вони допоможуть досягти максимальних результатів за мінімального вкладення грошей.

  1. Реєструйте доменне ім'я одразу після ухвалення рішення про роботу над сайтом. Чим більший вік домену - тим більша довіра пошукових систем до сайту. На першому етапі достатньо повісити на домен заглушку з повідомленням, що тут незабаром буде ресурс присвячений тому й тому.
  2. При розробці сайту , постарайтеся відмовитися від використання флешу, фреймів та аякс. В даний момент пошукові системи досить неохоче індексують і високо ранжують ресурси, які використовують такі технології.
  3. Зверніть увагу на швидкість завантаження сайту – це одна з головних вимог сучасної пошукової оптимізації. Оптимізуйте код сайту, каскадні стилі та зображення. Використовуйте лише якісний хостинг із високим аптаймом та швидкими серверами.
  4. Використання ЧПК - обов'язкова умова створення урлів сторінок сайту. У російськомовному сегменті Інтернету прийнято робити транслітерацію кирилиці на латиницю.
  5. Незважаючи на суперечливі думки, обов'язково заповнюйте метатеги та робіть їх унікальними для кожної сторінки. Не забувайте і про службові теги для зображень.
  6. Часте оновлення сайту – хороша ознака якості в очах пошукових систем. Додавайте нові матеріали якнайчастіше!
  7. Структура сайту по-можливості не повинна бути глибшою за третій рівень. Буквально всі сторінки сайту мають бути доступні за два переходи. Продумайте та зробіть найбільш зручну навігацію сайтом. Обов'язково використовуйте пошук на сайті.

Ось, власне, головні критерії, які повинен враховувати веб-розробник, перш ніж розпочати створення сайту . У такому разі, розкрутка сайту займе менше часу та грошей.

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019