Розкрутка сайтів у Харкові - що це таке? Із чим її їдять?

14.02.2010

За останні кілька років ринок послуг з розкрутки сайтів у Харкові стрімко розвивається та успішно набирає обертів. Розкрутка сайтів у Харкові полягає у тому, щоб після деяких дій фахівця ваш сайт просунувся у глобальних пошукових системах інтернету та вийшов у так звану «золоту десятку» пошукових систем.

Завдяки тому, що ваш сайт буде на перших сторінках пошуку, вам гарантується велика відвідуваність сайту і, звичайно, збільшується можливість залучення нових клієнтів.

Розкрутка сайтів у Харкові стрімко зростає та розвивається, природно, що і кількість компаній та кількість конкурентних пропозицій щодо розкрутки сайтів у Харкові стає дедалі більше. Розглянемо деякі пропозиції щодо розкрутки сайту в Харкові :

  • Одні компанії пропонують свої послуги вартістю від 100 у.о. на місяць, ціна залежить від тематики, адреси та пошукових запитів сайту. Вони надають наступні гарантійні терміни: 1-2 місяці для Google та 2-3 місяці для Yandex. За умовами договору, що укладається, компанія поверне гроші, якщо замовлений сайт не буде на потрібних позиціях в обумовлені терміни.
  • Головним завданням інших компаній є збільшення потоку цільових відвідувачів на сайт Замовника. Вони пропонують оптимізацію сайту, його просування у пошукових системах та розкрутку сайту методами, що входять до комплексу пошукового просування. Ці компанії гарантують грамотне використання інтернет-реклами та можливостей пошукової оптимізації сайту, а також надання професійної допомоги.
  • Послуги з розкручування сайтів у Харкові також пропонують студенти, фрілансери - т.зв. поодинокі сеооптимізатори. У такому разі, висновок сайту, для якого було обрано близько 10 запитів, коштуватиме від 500 гривень, а необхідний результат буде досягнутий протягом одного місяця, і перші результати роботи будуть видно вже через пару тижнів. Звісно, у фахівців у цій сфері такі обіцянки викликають посмішку, але для клієнта виглядають дуже привабливо.

Втім, не слід забувати, що розкрутка сайтів на сьогоднішній день, є найвигіднішим вкладенням у рекламу свого бізнесу. Тому, незалежно від того, наскільки великий та успішний у Вас бізнес, для залучення більшої кількості потенційних клієнтів обов'язково слід скористатися послугою розкрутки сайтів у Харкові .

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019