Розкрутка сайту – дієвий спосіб заявити про себе

29.10.2010

На сьогоднішній день Інтернет міцно увійшов у наше життя і є найдієвішим інструментом для того, щоб заявити про себе. І для цього недостатньо просто створити сайт і розмістити його в мережі, тому що Інтернет – глобальне та вкрай конкурентне середовище, де за кожною тематикою існує величезна кількість сайтів, за офіційними даними, загальна кількість сайтів в Інтернеті зростає з кожним роком приблизно вдвічі.

І у зв'язку з цим, значну роль у популярності Вашого сайту відіграє його розкручування . Отже, розглянемо всі найважливіші аспекти, необхідні для збільшення аудиторії ( розкрутки ) Вашого сайту: Перш за все, Ваш сайт має бути цікавим користувачам, він має бути оригінальним, містити якісну та потрібну інформацію, і, що важливо, він повинен мати яскраве та стильне оформлення .

Тепер щодо розкрутки. Як відомо, більшість відвідувачів приходять на сайт через пошукові системи . Отже, уявимо, Ви шукаєте потрібний Вам товар, вводите його назву в рядку пошуковика (наприклад, Яндекс). Як правило, Ви припините свою увагу на перших десяти, максимум – п'ятнадцяти перших сайтах. Так ось, завдання розкручування полягає саме в тому, щоб саме Ваш сайт опинився у списку у перших місцях.

Цей вид розкручування ненав'язливий, тому що користувач сам шукає те, що йому потрібно, і тому пошукові системи дають Вам від 70 відсотків Вашої цільової аудиторії. Таким чином, Ваш сайт стає найпотужнішим інструментом розвитку Вашого бізнесу. Ви полегшуєте собі роботу з пошуку та спілкування з клієнтами, до того ж, це чудова можливість розширити Ваш бізнес, тому що Інтернет є скрізь, а можливо, Ваш товар є тільки у Вас, і розповісти про це всім стає значно легше, а отже, Ви заощаджуєте і час, і гроші.

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019