Розробка сайтів в Україні

22.02.2011

В наш час Інтернет проникає у всі сфери діяльності. З розробки сайту в Україні починається процвітання бізнесу в Інтернеті, адже віртуальна мережа є одним з популярних, перспективних каналів, що розвиваються, отримання інформації серед активної, сучасної аудиторії. За допомогою сайту досить швидко можна розширити свої можливості на ринку, підвищити ефективність діяльності.

Розробка сайту починається з визначення цілей та завдань, які переслідує компанія. Необхідно пам'ятати, що як би красиво не виглядав сайт, він повинен насамперед акцентувати увагу на специфіці роботи вашої компанії, на основних цілях, таких як: просування торгової марки, збільшення обсягу продажів та ін., тому необхідно приділити велику увагу тому, Якою інформацією ви хочете поділитись з користувачами Інтернет.

Розробка сайту в Україні — процес, який включає роботи зі складання технічного завдання, створення структури сайту, дизайну, розробки фірмового стилю та логотипу, програмування, інформаційного наповнення, тестування, реєстрації, підтримки та просування сайту. Грамотна інтернет-реклама збільшить кількість відвідувачів веб-сайту, і, як наслідок, кількість зацікавлених вашою діяльністю відвідувачів.

Розробка красивих сайтів в Україні – це привабливість, яскравість, індивідуальність та ефективність. При цьому розробка дизайну сайту передбачає одні з найважливіших критеріїв оцінки дизайну, які впливають на ефективність дизайну, а саме: технологічність, функціональність, оригінальність.

Технологічність. Розробка дизайну веб-сайту передбачає досить просту вимогу до розробників: веб-сайт повинен швидко завантажуватися і працювати коректно у всіх версіях всіх браузерів.

Функціональність. Звичайно, дизайн сайту має бути зручним та виконувати поставлені завдання. Наприклад, якщо це корпоративний сайт, слід пам'ятати про головного навігатора – номер контактного телефону офісу. Він має бути помітним для відвідувачів та розміщений на всіх сторінках сайту.

Оригінальність. При виготовленні дизайну сайту слід пам'ятати, що сайт повинен привертати увагу користувачів Інтернету. Необхідно донести всю тематичну інформацію в повному обсязі та доступно, а також залишити приємне враження від відвідування сайту. Щоб бути конкурентоспроможним, важливо не залишитись непоміченим.

Розширте свій бізнес в Україні та за її межами – створіть своє інтернет-представництво!

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019