Розробка сайту компанії

15.03.2011

Розробка сайту компанії — це надійна підтримка незалежно від того, чи починаєте ви тільки розвивати свій бізнес або вже досягли певних успіхів на ринку у своїй сфері діяльності.

Якщо у вас велика компанія з широким асортиментом товарів, слід замовити розробку корпоративного сайту. Такий сайт містить різноманітні каталоги зі складною структурою, програмні модулі, детальну інформацію про компанію, її завдання, історію розвитку, особливості, конкурентні переваги та багато іншого.

Розробка сайту компанії складається з наступних основних етапів:

1. Розробка дизайну сайту.
Цей етап — один із найважливіших для успішного розвитку сайту. Але важливо пам'ятати, що інтернет-ресурс — це не лише красива головна сторінка, а й необхідне інформаційне наповнення, професійна реалізація, зручна навігація.

2. CMS – система управління сайтом.
CMS – механізм, що дозволяє швидко керувати вмістом сайту, при цьому ця робота легко здійсненна для будь-якого користувача, оскільки для роботи з системою керування сайтом не потрібні глибокі технічні знання.

3. Програмування.
Саме на цьому етапі реалізується навігація сайтом, налаштовуються такі модулі, як форум, зворотний зв'язок, коментарі, каталог продукції та ін., тому дуже важливо довірити розробку сайту компанії професійної веб-студії.

4. Копірайтинг та наповнення сайту контентом.
Копірайтинг та наповнення корпоративного сайту текстовою інформацією – це, перш за все, творчий процес, при якому потрібно врахувати специфіку сфери діяльності компанії, її основні цілі, особливості її рекламної політики.

Створення якісних корпоративних сайтів — досить недешевий та тривалий процес, який зазвичай триває не менше місяця. Але це того варте. Корпоративний сайт дає відчутні вигоди його власнику.

Розробка та просування сайту компанії

Розробка сайту компанії та його просування має свої особливості та є важливою перевагою на тлі конкурентів. Чим якісніше здійснено розробку корпоративного сайту та його просування, тим більший дохід сайт забезпечить його власникам.

Розробка та просування корпоративного сайту особливо актуальна у містах-мільйонниках (Київ, Харків), адже тут у всіх сферах діяльності досить високий рівень конкуренції. Розкрутка сайту дозволяє організувати найефективнішу стратегію розвитку компанії.

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019