Розробка, створення, просування сайтів

10.03.2011

Ми займаємося розробкою, створенням, просуванням сайтів , розробкою логотипу та фірмового стилю. Сприяємо супроводу, підтримці інтернет-сайтів.

Розробка дизайну візиток, листівок, буклетів, календарів, одним словом – дизайн поліграфії, це ще один напрямок нашої діяльності. За допомогою дизайну поліграфії можна легко виділити вашу компанію серед конкурентів, вирішити проблему впізнання та створення неповторного образу для споживачів.

Створення сайту не дасть результатів, якщо його не відвідуватимуть користувачі. Саме тому залучення цільової аудиторії, розкрутка сайту – основне завдання, яке реалізується після його створення та розміщення в мережі Інтернет. Розробка, створення , а після просування сайту дозволить за порівняно невеликі терміни залучити на ваш ресурс потенційних клієнтів, тобто. змусити сайт працювати.

Просування сайту – це насамперед:

- Визначення ключових слів і словосполучень для розкрутки сайту. Визначаються ключові запити на основі аналізу веб-сайтів конкурентів та статистики пошукових систем;
- Визначення сторінок сайту, що найбільш підходять обраним ключовим фразам. створення необхідних розділів, наповнення seo-оптимізованими текстами;
- коригування заголовків сторінок сайту, розміщення внутрішніх посилань на цих сторінках залежно від вибраних ключових слів;
реєстрація в каталогах, пошукових системах, обмін посиланнями з іншими ресурсами в міру необхідності.

Інакше кажучи, розробка та просування сайту корпоративного у мережі Інтернет — це пошук нових клієнтів, тобто. можливість отримувати щоденно потік цільової аудиторії на сайт.

Розробка, створення , а головне - просування сайту в пошукових системах є найрезультативнішим способом реклами в Інтернеті. Відомо, що користувач, який відвідав ваш ресурс із пошукової системи, приносить приблизно в 5 разів більший обсяг продажів, ніж користувач, який зайшов на веб-сайт за допомогою банера або перейшовши за посиланням з іншого сайту.

Існує досить багато можливостей для розробки, просування (розкрутки) сайту, але лише професійна веб-студія може гарантувати вам індивідуальний підхід та кваліфіковану допомогу професіоналів.

Команда студії Webakula може допомогти вам у вирішенні поставлених завдань. Наші ресурси дають змогу надати повний комплекс послуг, пов'язаних із існуванням вашої компанії в Інтернеті. А наш досвід та професіоналізм – гарантувати високу якість послуг.

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019