Розробка та оптимізація сайтів

23.03.2011

Більшість користувачів Інтернету роблять висновки про компанію, побачивши її веб-сайт. Оцінка, як правило, проводиться за такими критеріями: дизайн, функціональність, зручність, навігація, якість представленої інформації, а також відвідуваність сайту, що говорить про популярність, хорошу репутацію компанії та продукції, яку вона пропонує на ринку. Оптимізація та просування сайту робить сайт відвідуваним, а отже, і прибутковим. Розробка та оптимізація сайтів - це важлива складова вашого бізнесу, яка приносить чималий прибуток.

Оптимізація сайту — це низка послуг, необхідних для того, щоб вивести веб-сайт вашої компанії за ключовими запитами на позиції лідера на пошукових ресурсах (Google, Яндекс). Наприклад, якщо ви займаєтеся продажем автомобілів, то користувач, набравши на пошуковому ресурсі ключову фразу купити автомобіль або продаж автомобілів, побачить саме ваш сайт.

Якщо Ваш сайт знаходиться в першій десятці видачі пошукового ресурсу за ключовими словами - це, безперечно, успіх вашого бізнесу! Статистика свідчить, що 90% користувачів Інтернету переглядають лише перші сторінки результатів пошуку. Лише професійно виконана розробка та оптимізація сайту, його просування в пошукових системах сприяють тому, щоб сайт компанії опинився на цих сторінках за комерційними запитами, що дозволяє зробити його найбільш значущим, вагомим для потенційних і постійних покупців.

Оптимізація сайту інформує пошукові ресурси, що саме ваш сайт максимально відповідає запиту користувача, внаслідок чого значно збільшується відвідуваність вашого ресурсу та, відповідно, значно зростає обсяг продажу тих чи інших послуг.

Грамотна розробка та оптимізація сайту дозволить вашому ресурсу займати перші місця у видачі найпопулярніших пошукових систем Google, Яндекс. Оптимізація також дозволяє помітно зменшити рекламний бюджет компанії.

Необхідно розуміти, що розробка та оптимізація сайту – це складний комплексний процес, який складається з кількох важливих етапів. Саме тому створення та оптимізацію сайту є сенс доручити компетентній у цій галузі компанії, веб-студії, фахівці якої виконають весь комплекс робіт на високому професійному рівні.

Оптимізація сайту - один з найбільш результативних, недорогих та довготривалих методів просування вашого бізнесу в Інтернеті!

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019