Розробку та розкрутку сайтів замовляйте у професіоналів!

23.02.2011

Не секрет, що наявність власного сайту розглядається кожною компанією як необхідність. Але для успішної та результативної роботи компаній необхідна не просто розробка , а й розкрутка сайтів .

Розкрутка сайту – це одна з основних складових комплексної програми із забезпечення вашої компанії новими клієнтами та партнерами. Розкрутка сайту сприяє тому, щоб користувачі Інтернету, які потребують тих чи інших товарів та послуг, потрапили на сайт саме вашої компанії.

Розробка та розкрутка сайтів - це копітка і трудомістка робота, що включає досвід фахівців веб-студії, їх індивідуальний підхід до проекту і грамотна рекламна кампанія. Ви не витрачаєте гроші на розкрутку сайту – ви заробляєте!

Розкрутка (просування) сайту є не тільки дуже важливим, а й практичним процесом. Особливо ця пропозиція вигідна для бізнес-проектів-початківців, адже в найкоротші терміни можна досить високо підняти свої позиції серед конкурентів, залучити цільову аудиторію, збільшити обсяги продажів і тим самим забезпечити вашій торговій марці впізнаваність і популярність.

А використання лише білих методів просування вашого сайту гарантують реальну ефективність та контроль за вашим проектом. Важливо не тільки, щоб ваш сайт потрапив на перші сторінки пошукових систем, але і щоб він зберіг свої позиції розміщення.

Для успішної розробки та розкручування сайтів дуже важливо грамотно викласти свої вимоги: на яку цільову аудиторію ви націлені, вид діяльності вашого бізнесу, географічний діапазон, що ви хочете отримати на виході від просування інтернет-проекту. Виходячи з цього розробляється комплекс заходів, спрямованих на роботу з сайтом з урахуванням ваших побажань.

Що ж включає розкрутка сайту?

- Семантичний аналіз сайту (визначаються ключові слова, за якими здійснюється пошук необхідної інформації цільовою аудиторією);
- аналіз діяльності вашої компанії та діяльності ваших конкурентів, аудит сайту;
- здійснюється реєстрація вашого сайту в каталогах, пошукових системах, рейтингах;
- пишуться оптимізовані статті;
- Проводяться маркетингові дослідження.

Кому довірити розробку та розкрутку сайтів?

Відомо, що ефективний сайт – це сайт, який часто відвідують, який розпізнається пошуковими запитами та приносить прибуток. Домогтися всього цього зовсім нескладно - необхідно просто звернутися до фахівців.

Саме досвідчений оптимізатор, який відстежує зміни алгоритму пошукових запитів, реалізує розкрутку сайту результативно і за оптимальні терміни. При цьому головне його завдання не просто виконати завдання, а зробити це з гарантією та якісно, мінімізувавши при цьому ваші витрати.

Правильна організація розкрутки сайту Київ досвідченими веб-майстрами - це запорука успішної та прибуткової діяльності вашої компанії, що забезпечить вигідні перспективи та процвітання бізнесу.

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019