Сайт працює на 100%

27.05.2011

Сайт работает на 100% Спілкування, перегляд новин, покупки в інтернет-магазинах – сьогодні цим нікого не здивуєш. Адже це зручніше, швидше та дешевше. 12 мільйонів українців уже не уявляють свого життя без інтернету.

Сьогодні складно знайти сучасну компанію, яка не має власного інтернет-представництва. Сайти компаній стають своєрідними інтернет-офісами, що працюють 24 години на добу, 365 днів на рік.

Як зробити сайт так, щоб він працював на 100%?

Розробка сайту розпочинається з ідеї. А на шляху від ідеї до її реалізації важливо визначити цілі. Адже сайт не лише рекламує компанію, а й дозволяє пропонувати товари (послуги), знайти нових партнерів, надавати інформаційну підтримку клієнтам та багато іншого. Визначивши разом із вами, які завдання має виконувати сайт, ми запропонуємо варіанти їх вирішення.

Зробити сайт дешево та швидко може і студент. Однак, будьте готові, що в такому разі дизайн вашого сайту буде виконаний «на коліні», із системою управління сайтом буде складно розібратися, а сумарна якість виконання залишатиме бажати кращого. Замовляючи сайт у професійній веб-студії, клієнт може бути впевнений, що його сайт буде розроблений з урахуванням усіх його побажань і в кращому вигляді. Над створенням вашого інтернет проекту працюватиме ціла команда професіоналів — дизайнер, верстальник, програміст, оптимізатор, і менеджер проекту, який особисто контролюватиме процес і повідомлятиме вас про всі етапи проходження проекту.

Авторський дизайн сайту створять дизайнери з художньою освітою, що забезпечить вашому сайту індивідуальність та відрізнить від мільйонів сірої маси сайтів інтернету.

Для того щоб отримати якісний інтернет-сайт, необхідно щоб його робили професіонали. Важливо щоб сайт коректно відображався у всіх відомих браузерах, швидко завантажувався, а також мав зручну панель адміністрування. Программирование сайта Зробити хороший сайт - це необхідна умова для початку інтернет-бізнесу. Запорукою роботи інтернет ресурсу є схвалення сайту пошуковими системами Google та Яндекс. Іншими словами, хороший сайт – це той, який можна легко знайти використовуючи Google та Яндекс. Розкрутка сайту в пошукових системах забезпечує приплив відвідувачів, яких цікавлять саме ваші товари та послуги. SEO-оптимизация сайта

Результат – приріст дзвінків та звернень, збільшення продажів!

Багато наших замовників оцінили те, що сайт приваблює нових клієнтів та збільшує продажі. При цьому створення сайту в комплексі з розкручуванням дає від 30% до 200% збільшення продажів.

Отже, сайт працює на 100%!

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019