Секрет якісного створення сайтів

08.04.2011

Відомо, що професійне, якісне створення сайтів – непростий процес, що потребує часу, уваги, зусиль кількох фахівців. Вже на етапі проектування сайту формуються основи його подальшої ефективної та безперебійної роботи. Оригінальний дизайн, правильно продумана структура сайту, грамотна верстка та програмування – це дуже важливо, але недостатньо для створення ефективного веб-сайту.

У чому секрет якісного створення сайтів?

Сьогодні, як і раніше, основною причиною, через яку люди звертаються до мережі Інтернет, є контент .

Кількість , а також якість інформації на сайті визначає його успіх у мережі. Саме контент (статті, фотографії, ілюстрації) дозволяє користувачеві зрозуміти, чи варто співпрацювати з тією чи іншою компанією, відповідно, контент - це відмінний інструмент залучення потенційних клієнтів на сайт і можливість з ними взаємодіяти з будь-якого куточка по всьому світу.

Чи можливо уявити собі успішний ресурс, наприклад інтернет-магазин, який не містить фотографій та описів товарів, які він реалізує? Звичайно, ні.

По-перше, контент усуває невпевненість . Споживачам потрібна впевненість у продукції, яку вони планують купити. Чим більше запитань залишиться без відповіді, тим менше шансів, що споживач стане реальним покупцем товарів (послуг).

По-друге, контент сприяє залученню цільової аудиторії . Контент, який допомагає користувачам вирішити їхні проблеми, представляє для них певну цінність, іншими словами, орієнтований на людей, які купують певну продукцію, дає конкурентну перевагу та збільшення продажів.

По-третє, контент сприяє виведенню ринку нових видів товарів чи послуг . Продумане, вивірене рекламне, інформаційне звернення до користувачів дозволить дізнатися про компанію, її продукцію докладніше, а згодом почуватися комфортно, здійснюючи покупку або замовляючи послугу.

Таким чином, основною складовою якісного створення сайтів є лаконічна, лінгвістично вивірена та максимально інформативна інформація (контент), якість якої не повинна підлягати жодним сумнівам.

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019