Скільки коштує створення сайту?

27.01.2011

Найчастіше від своїх потенційних клієнтів ми чуємо питання: " Скільки коштує створення сайту ?" Але одиниці запитують про те, як створити не просто сайт, а «живий» сайт, який принесе максимальний прибуток, який працюватиме і виконуватиме певні завдання. Адже для отримання необхідної віддачі від ресурсу важливо насамперед визначити і правильно сформулювати його призначення, цілі та завдання.

Якщо перед вами мета - замовити сайт якомога дешевше, то, швидше за все, ви отримаєте «мертвий» проект, який не тільки не принесе жодної користі, а й не окупить витрати. Створення дійсно ефективних сайтів потребує участі цілої команди фахівців, хороша робота не може дешево.

Те, скільки коштує створення сайту , залежить від наступних критеріїв:

1. Типу сайту (сайт-візитка, іміджевий, корпоративний, інтернет-магазин, інформаційний, портал новин та інші).
2. Складнощі дизайну (шаблон, авторський дизайн, креативне рішення).
3. Рівень складності розробки програмних модулів.
4. Наявність системи управління вмістом ресурсу.
5. Наявність додаткових функцій.
6. Обсягу інформації, що розміщується на сайті, якщо цим не займається сам замовник.


Якщо говорити про дизайн, залежно від того, якого типу необхідний сайт, вартість відображає всі його елементи. Наприклад, для інтернет-магазину вартість створення сайту передбачає комфортний, витриманий дизайн. Для іміджевих – яскравий дизайн, привабливий. Але завжди, перед тим як розпочати процес розробки сайту, його вартість визначається на підставі всіх вимог замовника та завдань, які має виконувати ресурс.

У такій діяльності, як створення сайтів, вартість розраховується як для фірм-початківців з обмеженим бюджетом, так і для серйозних досвідчених компаній. Для компанії-новачка, як правило, достатньо бюджетного варіанта за порівняно невеликою ціною. У той час як серйозна компанія має серйозні вимоги до майбутнього проекту, тому і вартість створення сайту відповідна. На перший погляд може здатися, що створення сайту ціни невиправдано великі, але всі вкладення досить швидко виправдають себе при професійному підході до розробки та просування сайту нашими досвідченими фахівцями.

Незважаючи на об'єктивні та вигідні ціни на створення сайту, студія « Webakula » практикує виключно індивідуальний підхід до кожного клієнта. Ми створюємо сайти під вимоги та цілі кожного нашого замовника. Ми цінуємо наших клієнтів та їх час, пропонуючи найприйнятніші ціни на створення сайту.

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019