Старі браузери vs нові браузери

10.12.2010
Оновлення старого браузера до останньої версії, будь то Mozilla Firefox, Apple Safari, Microsoft Internet Explorer, Opera або Google Chrome важливо з трьох основних причин: По-перше, старий браузер небезпечний і вразливіший для атак, тому що він не в курсі останніх виправлень у галузі безпеки та їх особливостей. Уразливості у вашому браузері можуть сприяти крадіжці паролів, проникненню шкідливого програмного забезпечення або ще гірше. Актуальні та оновлені браузери допомагають боротися з такими проблемами як фішинг та шкідливе програмне забезпечення.

По-друге, мережа розвивається швидко і багато нових функцій на сайтах і веб-додатках просто не будуть працювати в старому браузері. Тільки в останніх версіях браузерів є поліпшення швидкості роботи, що дозволяє вам швидко працювати з веб-сторінками і додатками і одночасно присутня підтримка сучасних веб-технологій, такі як CSS3, HTML5 і швидкий JavaScript.

Ну і по-третє, старі браузери просто уповільнюють розвиток Мережі. Якщо надто багато інтернет-користувачів продовжує користуватися старими браузерами, то розробники змушені створювати сайти та веб-додатки, які підтримуватимуть і старі технології, і нові. Будучи обмеженими у часі та ресурсах, вони намагаються знайти золоту середину і не створюють наступного інноваційного покоління веб-додатків.

Старі та старі браузери погані для нас, користувачів, та для впровадження інновацій в Інтернеті. Приділіть хвилину та переконайтеся, що ви оновили свій улюблений браузер до останньої версії.

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019