Стилі дизайну сайтів: частина четверта - сайти з фото- та відеофонами

29.08.2011
Стилі сайтів

Зробити вражаючий і незабутній сайт можна використавши цікаві фонові фотографії та відео. Звичайно, такий дизайн підходить не для всіх типів сайтів, це не універсальний прийом, до того ж, подібні сайти часто з flash, вони не дуже швидко вантажаться і складно оптимізуються. Я б рекомендувала використовувати фото- та відеофони для іміджевих, корпоративних та промо-сайтів.

Який рецепт створення сайтів із фото- та відеофонами?

  • якісне, унікальне та цікаве фото чи відео;
  • грамотна друкарня;
  • прозорі блоки для тексту та значків;
  • не перенавантажувати сайт зайвою інформацією.

Сайти з фоновими фотографіями

Часто на таких сайтах меню приховують, наприклад, воно може з'являтися при наведенні на логотип або якийсь умовний знак, це дозволяє не захаращувати фонове зображення і створює ефект інтерактивності.

Lula

фотографія на тлі сайту

Nike skate boarding

nike сайт

Фонове зображення може змінюватися, що також є гарним ходом для привернення уваги. У такому випадку важливо, щоб при зміні зображення користувач завжди добре бачив логотип, важливі написи і кнопки, тут знадобляться різноманітні плашки і підсвічування, можна також змінювати колір шрифту на контрастний.

James richardson

фонове зображення

Vonrosen

bid background image

Cenwood kitchens

lдизайн кухні

Розгорнуте меню може розташовуватись як вашій душі завгодно. Більшість сайтів використовують горизонтальне меню, але є і вертикальні та хаотично розташовані пункти меню.

Сулінарія

фон для сайту

Viventy

фотографія на тлі

Revistavlov

photo background

Netlash bseen

фото фон

Poco people

site

Сайти з відеофонами

Відеофони річ цікава, але в процесі створення дуже трудомістка. Ви можете створити спеціальний ролик про свою компанію, зняти колег у робочому процесі або помістити велику панораму офісу (віртуальний тур я вирішила віднести до відео фонів), загалом на що вистачить у вас фантазії, та й грошей звичайно:)

Bvd

віртуальний тур

Social design house

video site

Youthmusic

відео фон на сайті

Ohland music

стилі сайтів

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019