Створення бізнес сайту

26.01.2011

Створення бізнес сайту - це неодмінна умова для успішного розвитку компанії, щоб залишатися на плаву, не втратити своїх позицій, знайти нових клієнтів та партнерів, підвищити свій імідж, впізнаваність та конкурентоспроможність.

Крім цього, бізнес-сайт — це ще й засіб просування товарів та послуг, що реалізуються компанією, а також відмінна інформаційна база, що розкриває всі напрямки діяльності компанії. Такий сайт не просто відбиває бізнес, а ефективно розвиває його.

Сайт для бізнесу складно уявити без таких функціональних модулів як електронний каталог товарів і послуг, організація прайс-листів, модуль взаємодії компанії з потенційними та справжніми клієнтами «Питання — Відповідь», системи коментарів, системи пошуку, новин.

Немає вирішального значення те, чим ви займаєтеся. Важливо розуміти, що коли користувачі заходять на сайт, вони не просто дізнаються про продукцію, вони стикаються з вашою корпоративною етикою та філософією. А це багато в чому допомагає людям прийняти єдине правильне для них рішення співпрацювати з вами чи ні.

Зробіть так, щоб для відвідувачів сайту все було зрозуміло, просто та красиво. Ніхто не замовлятиме щось там, де не поставилися з повагою до їхніх бажань та потреб. Якщо ви повною мірою подбаєте про наявність вичерпної актуальної інформації, грамотного юзабіліті, не змусите відвідувача сайту щось довго шукати і замислюватися — вам не доведеться дивуватися, що популярність в інтернеті перевищила offline. І це головний доказ, що вкладення у створення бізнес-сайту професійною студією дизайну повною мірою себе виправдовують.

Створення бізнес-сайту дозволяє вирішити наступні завдання:

  • помітно збільшити обсяги продажу та послуг;
  • отримувати більше цільових дзвінків, листів, звернень;
  • можливість своєчасно доносити клієнтам нову інформацію, зокрема актуальні ціни;
  • можливість порівняно дешево організовувати рекламні кампанії в Інтернеті;
  • одержати покупців, які вже вивчили інформацію, надану на сайті;
  • отримати той сегмент покупців, які шукають інформацію про товари/послуги або купують за допомогою Інтернету.

Не секрет, що створення якісного, професійного бізнес-сайту — послуга не з дешевих. І цьому існує цілком об'єктивне пояснення - такі сайти не тільки технологічно складні, але і якісні, при цьому мають унікальний дизайн і зручну архітектуру. Кошти, вкладені у створення такого веб-сайту у професійній студії дизайну – це гарантія того, що ваш ресурс буде неповторним, виконуючи при цьому безліч завдань, що неминучі в процесі розвитку бізнесу.

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019