Створення дизайну сайту професійно!

27.12.2010
Створення дизайну сайту

Будь-яка більш-менш солідна фірма має свій сайт в Інтернеті. Але знайомство із сайтом завжди починається з його зовнішнього вигляду, тому створення дизайну сайту – це дуже відповідальний процес, підходити до нього потрібно ретельно та уважно. Дизайн сайту передає фірмовий стиль компанії, її переваги та просто індивідуальний погляд на світ. Тому ще на стадії розробки сайту дуже важливо правильно продумати його дизайн.

Створення дизайну сайту – тривалий процес детального планування та проектування ресурсу. Втратити що-небудь під час створення веб-дизайну або в навігації сайту неприпустимо — в Інтернеті щодня зростає конкуренція між сайтами компаній, тому будь-яка недогляд чи помилка можуть призвести до втрати клієнтів. Створення веб-дизайну вимагає такої уваги, як і організація самої фірми, і тільки той, хто це розуміє, при грамотному підході отримує досить прибутковий бізнес. Знехтувати професійною розробкою дизайну сайту означає позбавити себе можливості продуктивного розвитку компанії та отримання максимального прибутку від сайту.

Створення дизайну сайту реалізується з урахуванням наступних критеріїв:

  • Корпоративний стиль;
  • естетичність та витонченість;
  • зручність у користуванні сайтом (юзабіліті);
  • технологічна бездоганність.

Правильно підібрані кольори, шрифти, зручне керування сайтом, застосування графічних об'єктів – це лише мінімум, що сприяє тому, щоб дизайн сайту працював на користь вашого проекту.

Перш ніж розпочинати розробку сайту, дуже важливо визначити основну цільову аудиторію сайту, адже люди різного віку, статі, освіти та соціального статусу сприймають інформацію абсолютно по-різному. Тому розробка дизайну сайту має реалізовуватись з урахуванням усіх особливостей його передбачуваної аудиторії. Також при створенні веб-дизайну велике значення має місія сайту – від цього залежить те, на який етап роботи необхідно зробити найбільший акцент, опрацювати його максимально ретельно.

І, насамкінець, пам'ятайте, що в переважній більшості випадків саме якісна розробка дизайну сайту визначає ступінь його популярності в Інтернеті. Адже залучити значну кількість користувачів на невиразний, бляклий, абсолютно позбавлений унікальності сайт можна лише в тому випадку, коли він містить настільки цінну, важливу інформацію, що заради неї можна не помітити все інше. В інших випадках, саме завдяки професійному, продуманому дизайну сайту основна аудиторія віддасть перевагу, можливо, саме вашому сайту будь-яким іншим.

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019