Створення добрих сайтів у студії Webakula

04.01.2011

Що означає «добре» у сфері створення сайтів? Студія Webakula вважає, що створення хороших сайтів – це створення сайтів із привабливим зовнішнім виглядом, з інтуїтивно зрозумілою навігацією, зручним інтерфейсом. Контент на таких сайтах легко сприймається, відвідувач не замислюється, де яку інформацію шукати – все зрозуміло і доступно.

Хороші сайти працюють без збоїв і однаково якісно при будь-якій роздільній здатності екрану, швидко завантажуються. Крім цього, створення хороших сайтів ще на етапі розробки передбачає ефективну та безперешкодну індексацію пошуковими роботами.

Створенням таких сайтів займається студія Webakula. Взагалі створення сайтів – це складний і водночас творчий процес. Створювати сайти може практично будь-хто, але створити хороші сайти , оригінальні, зручні – тільки професіонали. Наші фахівці використовують сучасні технології при розробці сайтів, приділяючи при цьому велику увагу їхній функціональності: технічним можливостям, структурі, зручності користування ресурсом (наприклад, швидкий та зручний пошук товару, зрозуміла форма замовлення).

Ми створюємо сайти будь-якої складності та спрямованості: невеликі, лаконічні сайти-візитки, великі корпоративні сайти, інтернет-магазини, інформаційні портали та інші. Ми будемо раді допомогти вам створити новий, сучасний ресурс під ключ, тобто з нуля та зробити його відвідуваним завдяки просуванню у найпопулярніших пошукових системах. Замовляючи створення сайту під ключ у студії Webakula, ви отримуєте відповідальне ставлення до своїх побажань, професійний підхід до реалізації кожного етапу розробки сайту, гарантію на всі роботи.

Студія готова зробити для вас гарну flash-анімацію, налаштувати зручне керування вмістом сайту (CMS). Ми створюємо ресурси, які є не тільки обличчям компанії наших клієнтів в Інтернеті, а й частиною нашої репутації, досвіду та професіоналізму. Ми аналізуємо всі плюси та мінуси сайтів конкурентів, надаємо рекомендації та розробляємо стратегію подальшого просування сайту.

Студія Webakula здійснює створення якісних сайтів, доступне всім: від приватних підприємців, невеликих компаній до великих підприємств. За весь час відповідальної роботи в галузі створення сайтів всі необхідні завдання виконуються нами на всі 100%. Великий досвід та навички, єдність та професіоналізм наших співробітників дозволяють чітко дотримуватися обумовлених термінів розробки проектів та нести відповідальність за якість роботи та взяті на себе зобов'язання перед клієнтами.

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019