Створення нового сайту – створення широких можливостей!

14.02.2011

Створення нового сайту виводить компанію нового рівня розвитку. Дає нові, широкі можливості та чому б ними не скористатися вже сьогодні?

Новий, професійно розроблений сайт ефективно рекламує товари та послуги, залучає потенційних клієнтів та підтримує інтерес постійних замовників. Створення нового сайту дозволяє швидко, у будь-який час і по всьому світу ділитися інформацією про компанію, її продукцію або послуги, про переваги та вигоди для клієнтів та партнерів.

Оригінальний дизайн відповідно до фірмового стилю компанії, функціональна, інтуїтивно зрозуміла система управління, цікавий, актуальний контент, оптимізація сайту під пошукові системи, його розкручування – все це може дати максимальний результат, проте весь процес роботи над сайтом вимагає щільної співпраці розробника та замовника.

Створення нового сайту можна розділити на кілька етапів, при цьому якісне та обов'язкове дотримання кожного етапу має неабияке значення для ефективного результату.

Насамперед, вам необхідно визначитися:

  • з цілями сайту (короткострокові вони чи довгострокові);
  • які завдання необхідно вирішити за допомогою сайту;
  • сайт повинен продавати товар чи пропонувати послугу?;
  • з якою метою людина може відвідати ваш сайт уперше;
  • яке враження має залишитися у користувача після відвідування сайту та як його утримати.

Визначення цілей дозволяє чітко усвідомити всі завдання сайту, які він вирішуватиме для компанії. Якщо ви не надасте цю інформацію розробникам, є можливість отримати марний сайт.

Отже, після того, як основні цілі майбутнього проекту визначені, починається етап проектування. Цей етап передбачає формування структури сторінок майбутнього сайту, після чого створюється дизайн, розробляється система навігації, готується текстове та графічне наповнення. Сайт розміщується в Інтернеті.

Тепер необхідно подумати про його рекламу та просування (розкручування) у пошукових системах . Цей етап роботи з сайтом можна сміливо назвати одним із найважливіших – він дозволить дізнатися про ваш ресурс! Грамотні роботи з розкручування сайту збільшують обсяги продажів, покращують імідж фірми, сприяють припливу нових потенційних клієнтів – це і є цілі та завдання, на реалізацію яких у більшості випадків спрямовані роботи зі створення сайту компанії.

А оскільки не менше 90% клієнтів компанія знаходить через пошукові системи, розкрутка сайту полягає в його розміщенні на лідируючих позиціях у видачі пошукових систем.

Якщо ви вирішили замовити сайт сьогодні, то вже завтра ви будете на вірній дорозі до процвітання свого бізнесу!

Останнє в нашому блозі

Інтернет маркетинг
04.11.2019